Cherry jeleu în borcane

Cherry jeleu în borcane
Тип: Deserturi
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 0

Ceară de jeep în borcane - aceasta este mai mult decât gem. Este un desert gata! Scos din borcan de stocare, deschis, bucura ... moderat dulce, cu o caracteristică consistență marmeladă acru și arată foarte elegant, aproape plin de grație în vazochke.Samoe complexe și consumatoare de timp, în întregul proces de gătit - eliminați oasele . Puteți face acest lucru cu un dispozitiv special sau cu un știft obișnuit. Gelatina este mai convenabil de utilizat instant. Apropo, poate fi înlocuit cu agar-agar, numai prin reducerea cantității de agent de gelifiere la jumătate.

Ingrediente

Cireșe
1 кg
Zahăr
700 g
Gelatină
2 lingură

Gătire

  1. 1Cireșele se spală, îndepărtează oasele. Se amestecă zahărul cu gelatină și se umple fructele. Lăsați recipientul într-un loc răcoros timp de 12 ore pentru a secreta sucul.
  2. 2Puneți tigaia cu fructe de padure și suc pe un foc slab. Aduceți la fiert, gătiți, fără a uita amestecarea, 3 minute. Îndepărtați spuma pe farfurie: cu biscuiți cu pâine sau biscuiți va fi foarte gustoasă!
  3. 3Se toarnă vasul peste borcane sterilizate, se rostogolesc, se întoarce și se înfășoară. După 12 ore, păstrați-l într-o cameră sau în subsol. jeleudeciresîncutii
Când gătiți cireșe o mulțime de spumă este alocată, asigurați-vă că masa nu fuge. Pentru aceasta, tigaia nu ar trebui să fie umplută cu fructe de padure mai mult de jumătate. Din cantitatea dată de ingrediente, se obțin aproximativ 3 borcane de gem de jumătate de litru (rezultatul este puternic dependent de mărimea și suculența cireșelor). Mai degrabă, împărtășiți rețeta cu prietenele voastre, astfel încât să poată și pregăti!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu