Cherry din cireșe dulci

Cherry din cireșe dulci
Тип: Deserturi
Timpul: 355 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Cireasa dulce este o boabe folositoare care, din cauza gustului său dulce, este de obicei consumată brut fără urmă. Și cum rămâne cu golurile de iarnă? De la cireșe se prepară adesea compoturi fragile , adăugând un sortiment de fructe de pădure sau lăsându-i un rol solitar. Dar, la urma urmei, gemurile din acest boabe nu se dovedesc a fi atât de delicioase, dar neobișnuit de gustoase. Tot ce aveți nevoie este să o sudați corect. Să fim de acord că problema este laborioasă și va dura mult timp, dar rezultatul va surprinde atât de mult încât veți repeta și acest eveniment culinar și anul viitor. Deci, oferim o rețetă pentru gemuri de chihlimbar din soiurile de cireșe dulci .

Ingrediente

Zahăr
1 кg
Cireșe
1 кg

Gătire

  1. 1Îndepărtați fructele de fructe din fructe de padure, puneți fructele în vase emailate, se toarnă zahărul, se lasă peste noapte.
  2. 2Cherry va porni sucul, dar țineți minte că nu va fi la fel de mult ca o cireșe sau căpșuni care ar da.
  3. 3Puneți vasele cu cireșe într-un foc lent și amestecați ușor masa până când zahărul se dizolvă complet. Apoi opriți căldura, lăsați amestecul să se răcească. Repetați acest lucru de 3-4 ori. În timpul gătitului, îndepărtați spuma.
  4. 4Acoperiți recipientul cu un prosop și lăsați-l pentru o zi.
  5. 5Din nou, puneți gemul într-un foc lent, aduceți la fiert și gătiți timp de 5 minute.
  6. 6Distribuiți-le băncilor și derulați.
O porțiune a gemului servește imediat ceaiului: un sirop galben va dori să mănânce imediat. Păstrați rețeta în marcaje și împărtășiți-o cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu