Cheesecake cu zmeură

Cheesecake cu zmeură
Тип: Deserturi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Cheesecake din brânză de vaci cu zmeură este un tort întreg, festiv, atât de luminos, cremos și foarte satisfăcător. Puteți contesta, observând că branza originală este preparată exclusiv pe bază de brânză topită. Dar am suprapus reteta autentica si, in final, am primit ceva mai delicios - desert rece , care poate fi servit direct persoanei de ziua de nastere.

Ingrediente

Zahăr
250 g
Ouă
3 buc.
Vanilină
dor de gust
Fursecuri
400 g
Smântână
250 g
Zmeură
400 g
Unt
150 g

Gătire

  1. 1Cookie-urile (cele mai potrivite pentru "ghee") se sparg, apoi se macină într-un blender. Se adaugă untul topit și se amestecă bine.
  2. 2Partea de jos a formei separabile cu un diametru de 23 cm este acoperită cu pergament. Puneți miezul într-o matriță, distribuiți-l pe partea inferioară și pe lateral, manipulând.
  3. 3Branza de branza (cu continut de grasime cel putin 15%) se macina printr-o sita sau se plimba pe masa cu un mixer submersibil, apoi se toarna smantana cu 20% grasime, se amesteca.
  4. 4Stuff în masa de ouă de ou, se adaugă 200 de zahăr de zahăr și de vanilie, beat bate. Se toarnă masa într-o formă divizată, se trimite într-un cuptor preîncălzit timp de 170 minute timp de 50 de minute.
  5. 5Împingeți smântâna cu restul de zahăr și vanilie. Luați brânză din cuptor, creșteți temperatura la 200 de grade.
  6. 6Se toarnă smântână și se revine la cuptor timp de 7 minute.
  7. 7Obțineți formularul, decorați cheesecake cu zmeură, apoi trimiteți-l la frigider timp de 6-8 ore.
Decorează un astfel de frumos puteți fructe de padure proaspete sau jumătăți de caise, prune, piersici. În cazul în care fructele sunt acru, se presara tortul cu zahăr pudră. Sperăm că ți-a plăcut rețeta - nu uitați să o salvați în marcajele dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu