Cheesecake cu ciocolată

Cheesecake cu ciocolată
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 2

Cheeserii au fost întotdeauna și rămân desertul cel mai preferat din copilărie. Cineva îi plăcea să le legă cu smântână în bucătăria bunicii. Cineva îi plăcea să le mănânce cu gemele preferate. Există, de asemenea, cele pentru care prăjiturile clasice de brânză au devenit prima realizare culinară. Dar timpul trece și nimic nu mai rămâne. Pe lângă rețeta obișnuită, alte variante ale acestui desert delicios , mai puțin clasice, devin, de asemenea, populare. Una dintre aceste opțiuni ne-ar plăcea să le oferim cititorilor noștri.

Ingrediente

Apă
2 linguriță
Amidon
1 lingură
Suc de lămâie
1 lingură
Smântână dulce
1 255 мl
Unt
60 g
kreker
100 g
Cireșe
200 g
Zahăr
2,5 lingură
Extract de vanilie
1 linguriță

Gătire

 1. 1Preîncălziți cuptorul la 160 ° C. Selectați forma pentru coacere. În mod ideal, dimensiunea formei dreptunghiulare ar trebui să fie de 10 cm 30 cm, diametrul rotund - 21 cm.
 2. 2Amestecați zahăr (1 lingură de zahăr) și biscuiți într-un blender sau procesor de alimente. Ar trebui să ai un copil mic.
 3. 3Se topește untul și se adaugă la cracker. Se amestecă totul bine până se formează o masă omogenă.
 4. 4Puneți masa într-o formă pregătită și distribuiți-o pe fund. Îndepărtați cu atenție un strat de cracker. Îndepărtați-l cu o lingură și coaceți timp de 15-20 de minute. Baza terminală trebuie să fie de culoare aurie. Răciți-l la temperatura camerei.
 5. 5Luați o cratiță mică. Se amestecă 1,5 linguri. l. zahăr, 150 de grame de cireșe proaspete fără gropi, suc de lămâie și apă. Puneți cratița cu ingredientele la foc mediu și așteptați ca zahărul să se dizolve complet. Nu uitați să amestecați greutatea în mod constant.
 6. 6După dizolvarea zahărului, adăugați amidonul și amestecați din nou. Deci amestecul se va îngroșa mai repede. Scoateți cratița cu o masă groasă de la căldură și răciți.
 7. 7Pregătiți umplutura pentru tortul de brânză. Răsuciți brânza de cremă, extractul de vanilie și zahărul sub formă de pudră până se freacă.
 8. 8Îndepărtați 255 ml de cremă (35% grăsimi) și introduceți-le ușor în masa brânzei.
 9. 9Adăugați la masa de brânză cremă obținută cireșe din cratiță, 150 g ciocolată și amestecați din nou.
 10. 10Luați baza cracarei și puneți-l pe umplutura fină de brânză și cireșe. Trimiteți-l la frigider timp de 3 ore sau mai bine pentru întreaga noapte.
 11. 11Pregătiți ganache de ciocolată. Puneți 1 ml de cremă cremoasă la foc mediu și aduceți-i la fiert. Adăugați 150 g ciocolată în cremă. Se amestecă alimentele până când ciocolata se dizolvă complet și veți obține o masă uniformă.
 12. 12Îndepărtați ganachele din foc, răciți-l ușor și umpleți-l cu un tort de brânză.
 13. 13Luați fructe de padure proaspete fără gropi și decorați cheagul. Trimiteți desertul finit la frigider timp de o oră.
Înainte de a servi un tort delicios de brânză cu fructe de padure și ciocolată, umeziți un cuțit ascuțit în apă fierbinte, ștergeți-l cu un șervețel și tăiați castravetele în felii. Ai încercat ceva de genul asta înainte? Bineînțeles că nu. Și nu vă cerem să renunțați la syrnikov clasic. Doar cel puțin ocazional trebuie să vă străduiți să obțineți noi culmi culinare.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu