Cheeseburger Pie

Cheeseburger Pie
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Pentru a vă asigura că tortul închis nu este egal, trebuie să alegeți umplutura potrivită. În plăcintă, joacă rolul principal, iar testul nu ar trebui să fie prea mult - nu pâinea la urma urmei. O umplere bună determină nivelul vasului: nu este uscat, nu este umed, există o mulțime de el, dar nu se desprinde. Și "Cu Gust" știe care lucruri vor satisface toate așteptările! Placinta de cheeseburger, făcută în maniera fast-food-ului american, câștigă popularitate. Din păcate, produsele de fast-food nu vor beneficia pe nimeni, dar un tort pentru tampon nu a lăsat pe nimeni în picioare. Puternic, creativ și delicios, el va cuceri totul de la mic la mare cu mai multe niveluri de umplere.

Ingrediente

Lapte
2 lingură
Susan
1 lingură
Ceapă
1 buc.
Ouă
1 buc.
Zahăr
1 linguriță
Apă
250 мl
Cașcaval
150 g
Sare
2 linguriță

Gătire

  1. 1Înmuiați drojdia în apă caldă. Setați făina cu zahăr și sare. Se amestecă oul, untul și apa cu drojdia. Frământați aluatul și lăsați-l, acoperit cu un prosop, timp de o oră și jumătate. În acest timp, se prăjește coada, se sare și se arde puțin.
  2. 2Împărțiți aluatul în două părți inegale - unul este de 2 ori mai mare decât celălalt. Rolați o bucată mai mare, astfel încât să acopere fundul și pereții matriței. Puneți umplutura pe el, apoi sosul de roșii, ceapa și castravetele taiate în felii. Presărați totul cu brânză.
  3. 3Scoateți a doua parte a aluatului și acoperiți tortul. Îndepărtați margini de pătrundere spre interior. Ungeți aluatul deasupra laptelui, presărați cu semințe de susan.
  4. 4Coaceți timp de 20 de minute la 180 de grade. Serviți fierbinte pe masă!
Verdeața va fi un plus plăcut doar ca o salată suplimentară, deoarece în cuptor va fi pur și simplu fiartă. Asigurați-vă că tortul dvs. este depozitat într-un loc uscat, în caz contrar se va roua rapid. Salvați reteta de tort de cheeseburger și le împărtășiți altora!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu