Chebureks pe vodcă

Chebureks pe vodcă
Тип: Gustări
Timpul: 90 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

De mult timp am vrut să știu cum să gătesc cei mai deliciosi chebureci . Asemenea afară și suculentă în interior. Și este imperios necesar ca, atunci când beau, să simtă sucul lor delicios și aromat! Visul nu este dăunător. Atât de mulți spun, pentru că nu puteți găti un fel de fel de mâncare delicioasă. Ei bine, astăzi vom efectua un bucatar adevarat Chebureki testul vodca -! Pur și simplu reteta uimitoare, de la care nu-l va regreta. Fiecare cheburek devine pompos și incredibil de gustos. Nu drojdie și aluat uscat. Descoperim secretele pe care puțini le știu.

Ingrediente

Carne de porc tocată
700–900 g
Ceapă
2 buc.
Vodcă
2 lingură
Ouă
1 buc.
Sare
0,5 linguriță
Verdeață
1 tuffet
Apă
320 мl

Gătire

  1. 1Se fierbe apa si se adauga jumatate de cana de faina (sticla - 250 g). În mod corespunzător, amestecați masa cu o măturică pentru ao face fără bucăți. Lăsați lichidul la o parte și lăsați-l să se răcească.
  2. 2Se adaugă oul și vodca cu făină și se amestecă din nou.
  3. 3Treceți treptat toată făina în amestec și amestecați aluatul. Dacă vă agățați de mâini, nu vă fie teamă să adăugați mai multă făină. Setați aluatul deoparte timp de 30 de minute pentru a permite acestuia să stea.
  4. 4După o jumătate de oră, frământați-o încă o dată și lăsați-o timp de încă 30 de minute.
  5. 5În timp ce aluatul nu este încă pregătit, pregătiți umplutura. Pentru a face acest lucru, se curata ceapa si se lasa prin masina de tocat carne.
  6. 6Se amestecă carnea tocată și ceapa, se adaugă piper, sare și verde mărunțit.
  7. 7Când aluatul este gata, tăiați bucăți care nu sunt mai mari decât o minge de tenis. Rolați rolele subțiri cu un bolț de rulare.
  8. 8Luați tortul, puneți-l pe 2 lingurițe. pregătiți carnea și mănâncă-o pe o jumătate de tort plat. Acoperiți carnea cu un al doilea jumătate și presați ușor marginile, stoarcând aerul din umplutură.
  9. 9Se încălzește uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie și se prăjește fiecare cheburek din două părți până la o culoare aurie.
Alternativ, puteți face mai multă aluat și puteți împacheta piesa într-o pungă de plastic, apoi o trimiteți la frigider timp de cel mult 2 zile. Această opțiune este potrivită în cazul în care doriți să gătiți mai multe parte din chebureks în câteva zile . Puneți cheburecii gata pe prosoape de hârtie pentru a le face să se îngroape. Dar nu-i lăsa atât de mult, pentru că cheburecii trebuie să fie serviți încă la cald! Dacă prietenii tăi nu au de gând să pregătească cheburecii delicioși și suculenți cu carne, împărtășesc cu ei o legătură.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu