Charlotte cu piersici

Charlotte cu piersici
Тип: Deserturi
Timpul: 75 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Toate piersicii preferate , din păcate, sunt un produs perisabil. După ce batem greabănul după o iarnă lungă, uităm adesea o pereche de fructe suculente situate în frigider. De ce sa nu le folositi in gatitul de patiserie de baza, dar tot timpul preferat? Da, este vorba de o caritate plină de bani . Cu piersici, se dovedește chiar mai dulce și mai parfumat decât cu mere. Merită să vă răsfățați cu o astfel de plăcintă cel puțin o dată pe an - răpire și numai!

Ingrediente

Praf de copt
1 linguriță
Zahăr praf
dor de gust
Piersici
300 g
Ouă
4 buc.
Zahăr
1 pahar
Vanilină
1 pic.

Gătire

  1. 1Piersicii taie felii, împărțind fructele în 4-6 bucăți, în funcție de dimensiune.
  2. 2Scoateți ouăle, adăugând treptat zahăr. Adăugați un vârf de vanilină.
  3. 3Siftați făina, amestecați cu o pulbere de copt.
  4. 4Se amestecă ușor de jos în sus, se amestecă făina și ouăle. Consistența aluatului ar trebui să fie ca o cremă groasă. Dacă este necesar, adăugați mai multă făină.
  5. 5Formă pentru coacere (sau castron multivarki) ulei, se toarnă aluatul. Apoi puneti piersicile, apasati usor degetul cu degetul.
  6. 6În cuptor, carotina este coaptă la o temperatură de 170 grade timp de 40-50 de minute. Dacă utilizați multivark, setați modul "Coacere" la 60 de minute.
  7. 7Un carlotte puțin răcit, scoateți-l din mucegai, presărați cu zahăr pudră înainte de servire. Charlottecupiersici
De la piersici proaspeți sau conservate, puteți coace un minunat plajă pe bază de nisip . Luați rețetele pe nota dvs. și împărtășiți utilitatea cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu