Charlotte cu banane

Charlotte cu banane
Тип: Deserturi
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Rețeta clasică de carlotte este cunoscută de toată lumea. Probabil, aceasta este una dintre primele opțiuni pentru coacere, pe care o amantă de început poate să le gătească perfect. Nimic complicat, toate ingredientele la îndemână. Dar daca esti deja palat mere in charlotte si placinte, de ce sa nu incerci ceva nou? Incepe sa-ti imbunatatesti abilitatile culinare treptat. De data aceasta încercați să înlocuiți merele familiare cu fructe exotice - banane. Lăsăm la o parte îndoielile deoparte! Editorialul " cu gustul " este întotdeauna acolo pentru a sugera și de acoperire.

Ingrediente

Zahăr
250 g
Ouă
4 buc.
Banană
3 buc.
Unt
20 g
Praf de copt
1 linguriță

Gătire

  1. 1Se amestecă ouăle cu zahăr într-un castron profund. Mărește până când este netedă. Poți folosi o măturică, dar dacă folosești un mixer, aluatul va fi luxuriant.
  2. 2Luați un recipient separat. Se toarnă făină și praf de copt în ea. Utilizați un filtru pentru a satura amestecul înainte de al adăuga la masa ouălor. Deci, puteți evita formarea de bulgări.
  3. 3Se toarnă făina în masa de ou și se amestecă toate ingredientele cu un mixer. Aluatul finit trebuie să fie gros și să se extindă bine.
  4. 4Pregătiți bananele. Îndepărtați-le din coajă și tăiați în bucăți de 2-3 mm grosime.
  5. 5Luați un vas de coacere. Lubrifiați-l cu unt. Se toarnă jumătate din aluatul finit într-o matriță și se aliniază suprafața. Așezați inelele de banane ca umplutură. Se toarnă a doua jumătate a aluatului și se înalță.
  6. 6Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Trimiteți formularul cu testul în cuptor timp de 30 de minute. Când carlotoul este acoperit cu o crustă de aur, este gata.
Aveți timp să vă luați o felie, deoarece astfel de produse de patiserie delicioase vor fi curățate de pe masă imediat! Iubitorii de fructe pot combina bananele și merele într-o Charlotte . Contrastul umpluturilor dulci și acri va fi amintit de mult timp. Experimentați în această seară!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu