Cele mai generoase clatite

Cele mai generoase clatite
Тип: Dejun
Timpul: 15 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Clatite americane - clatite - amintesc de biscuitii nostri. Acestea ar trebui să fie luxuriante, aerisite, de culoare auriu de culoare. În familiile americane, clătite sunt preparate în mod tradițional pentru micul dejun. Îi răspândesc pe o farfurie cu un tobogan și le udă cu sirop. În peșteri și cafenele puteți găsi punk cu diferite aditivi: fructe de padure, fructe, ciocolată. Clatite sunt gătite într-o tigaie uscată, care trebuie să fie perfect curată. Dar, dacă vă este frică să vă lipiți, puteți face un pic de unt cu o tigaie. Nu este recomandat să adăugați fructe de padure și alți aditivi direct în aluat, în caz contrar clătite pot arde.

Ingrediente

Ouă
5 buc.
Sare
1 pic.
Zahăr
70 g
Extract de vanilie
1 linguriță

Gătire

  1. 1Luați 5 gălbenușuri, adăugați 40 g de zahăr, amestecați. Adăugați un vârf de sare, praf de copt, extract de vanilie, amestecați din nou. Puneți făina. Punkcakes src="https://sovkusom.ru/wp-content/uploads/recepty/s/samye-pyshnye-oladyi/2.jpg"
  2. 24 amestec de proteine, se adaugă 30 de grame de zahăr, se amestecă din nou. Se amestecă proteinele cu o cantitate de gălbenușuri. clătite punke punkcakes
  3. 3Panza de căldură, lingura pune un deal de aluat, acoperă cu un capac. După 2-3 minute, puneți un alt aluat pe partea de sus, întoarceți-vă. Pregătiți clatite până se rumeneste auriu. Punkcakes punkeys Punkcakes
Clatite pe această rețetă seamănă cu un suflet: albii biciați oferă o consistență aerisită și pufoasă. Înainte de a servi clătite pot fi turnate cu sirop și decorate cu înghețată. Încercați să preparați un pancakes delicioase cu sirop pentru micul dejun și împărtășiți o rețetă prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu