Castraveți slab sărați în pachet

Castraveți slab sărați în pachet
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 10

Primele luni de vară e timpul castraveților delicioși, ușor sărați. Sunt bune ca un aperitiv pentru carne și ca o gustare separată, așa că borcanul se duce într-o clipă. Această rețetă o descoperire pentru cei care nu au răbdarea să aștepte 2-3 zile până la pregătirea lor deplină. Numai 4 ore și castraveții crocanți sunt gata pentru a fi serviți.

Ingrediente

Castraveți
1 кg
Sare
1 lingură
Mărar
1 legătură
Usturoi
3 căț.
Zahăr
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Alegeți castraveți mărunți și lăsați-le jumătate de oră în apă rece. castravete ușor sărate
  2. 2Uscați și tăiați vârfurile. Aranjați castraveții într-o pungă de plastic sau într-un recipient din plastic. Nu adăugați apă! Tăiați în plăci subțiri usturoiul curățat, tăiați mărarul, zdrobiți piperul și adăugați la castraveți. Sărați și presărați cu zahăr. castravete ușor sărate
  3. 3Legați punga sau acoperiți recipientul și agitați-l bine timp de 2-3 minute, astfel încât tot conținutul să fie amestecat. castravete ușor sărate
  4. 4Lăsați castraveții la temperatura camerei timp de 60 de minute. Din când în când, agitați recipientul pentru a permite legumelor să se săreze în mod uniform. După o oră, castraveții pot fi serviți, dar pentru o sărare mai bună, duceți-i la frigider pentru încă 3 ore.

Castraveți preparați în acest fel, trebuie să fie  mănâncați cât mai repede posibil , altfel ele vor deveni foarte sărați. Este recomandabil să le gătiți pentru o singură masa. 

Comentarii

  1. Misssop - 16:58, 11.03.2020
    http://bit.ly/2vYrd07 - Top Snapchat Women

Lasă un comentariu