Caserola dintr-o varză

Caserola dintr-o varză
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

De la un ingredient simplu simplu ca varza, puteți găti foarte feluri de mâncare originale și curajoase . Întrebare: ce fel de varză este mai bine să dai preferință, pentru a nu pierde? Desigur, ar fi corect să vă sfătuiți să alegeți pe cel care vă place cel mai mult. Dar am decis să mergem în altă direcție: să combinăm 3 tipuri de varză într-un fel de mâncare sau mai degrabă într-o caserolă. Caserola orice casnică poate găti în grabă. Și este doar un fel de mâncare ideal pentru cei care vor să piardă în greutate, dar nu vă imaginați o viață fără carne. Tot ce aveți nevoie este ușor de găsit în cel mai apropiat magazin. Dar gătește mai mult, pentru că cei dragi nu vor rămâne indiferenți.

Ingrediente

Ceapă
1 buc.
Varză
300 g
Rozmarin
1 linguriță
Iaurt
300 мl
Ouă
2 buc.
Sare
dor de gust
Muștar
3 linguriță
Mentă
1 linguriță
Conopidă
200 g
Morcov
1 buc.

Gătire

 1. 1Luați varză albă. Tăiați-o, dar nu foarte fin.
 2. 2Preîncălziți tigaia, adăugați uleiul de floarea-soarelui și gătiți varza pregătită într-o tigaie timp de 10 minute până când se fierbe jumătate.
 3. 3Luați conopida și disecați-o în inflorescențe mici.
 4. 4Tăiați varza de Bruxelles în jumătate.
 5. 5Luați tigaia și fierbeți apa. Sare și gătiți Bruxelles, precum și conopidă timp de 4-5 minute.
 6. 6Coaceți morcovii și gratuiți-le într-o răzătoare mare. Apoi, decojiți ceapa. Taie-l în cuburi. Clătiți ciupercile. Taie-le în bucăți mici.
 7. 7Se prăjește într-o tigaie toate legumele pregătite din uleiul de floarea-soarelui. Adu-i blândețe.
 8. 8Adăugați carnea de pui la ciuperci. Sare și piperul întreaga masă. Răciți încă 10 minute. Nu uitați să mâncați mâncarea.
 9. 9Luați forma în care urmează să coaceți vasul și așezați ingredientele finite ale caserolei în straturi în această ordine: mai întâi - un strat de varză albă, al doilea - un strat de carne tocată cu legume, al treilea -  un strat de varză colorată și de Bruxelles.
 10. 10Porniți într-un castron adânc de iaurt, ouă și, de asemenea, muștar. Adăugați la această masă de rozmarin și menta. Sareți și ardeți masa de ouă.
 11. 11Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
 12. 12Se toarnă straturile de legume cu un sos pregătit de ouă și iaurt. Trimiteți formularul cu caserola în cuptor timp de 25-30 de minute. Caserola este gata!
În timpul gătitului, puteți oricând să experimentați. De exemplu, în timp ce caserola în cuptor , puteți pregăti ingrediente suplimentare. Se taie roșiile și se taie brânza pe o răzătoare mare. Cu 10 minute înainte ca masa să fie gata, scoateți-o din cuptor, puneți roșiile deasupra și presărați cu un strat de brânză. Trimiteți caserola la cuptor timp de încă 10 minute. Ți-a plăcut rețeta? Nu uitați să o împărtășiți cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu