Caserola de mere cu manga

Caserola de mere cu manga
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Toată lumea este obișnuită să folosească făina în coacere . Dar, puteți găsi de multe ori că nu este suficient sau nu în pubele, și le-ați distribuit deja ouăle pe gălbenușurile de ou și albușuri. Astăzi am decis să împărtășim un exemplu despre cum să faci un tratament uimitor fără făină - caserola de mere pe o manga . Coacerea se dovedește suculentă, cu o crustă de caramel și atrage aroma de scorțișoară. Este minunat să puteți servi un astfel de tratament în orice moment al anului! În curs puteți porni mere cu defecte, părți zdrobite sau puncte negre, anterior tăiați excesul.

Ingrediente

Măr
1 кg
Zahăr
5 lingură
Ouă
4 buc.
griș
160 g
Vin alb sec
1 lingură
Vanilină
0,5 linguriță
Sare
0,5 linguriță
Lapte
1 l
Scorțișoară
1 linguriță
Stafide
50 g
Smântână dulce
4 lingură
Unt
50 g
Lămâie
1 buc.

Gătire

  1. 1Îndepărtați merele din mere, tăiați în felii subțiri, adăugați stafide, vin, 4 linguri de zahăr, stoarceți sucul de 1 lămâie.
  2. 2Separați ouăle de gălbenușuri și veverițe. Se amestecă gălbenușele cu cremă, se amestecă ușor. Împingeți albi până la vârfurile ferme.
  3. 3Laptele aduce la fiert, adauga unt, sare, vanilina. Se amestecă în mod constant, se adaugă lapte la lapte, gatiti timp de 3-5 minute.
  4. 4Îndepărtați tigaia din căldură, lăsați mâncarea să se răcească ușor, apoi introduceți gălbenușurile și proteinele în masă.
  5. 5O treime din merele preparate sunt lăsate să decoreze placinta, restul fiind amestecat cu aluatul de grâu.
  6. 6Ungeți tigaia și împrăștiați aluatul peste ea cu o spatulă. În partea de sus cu alte mere, se presara cu un amestec de scorțișoară și zahărul rămas.
  7. 7Trimiteți caserola la cuptor, încălzită la 170 de grade, timp de 40 de minute. Gata!
Rămâne să creați ceai parfumat și să invitați prieteni la masă. Apropo, cu siguranță vor fi interesați să știe ce rețetă ați pregătit un astfel de tratament, spuneți-le acum făcând clic pe "Partajați" !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu