Caserola cu roșii și carne tocată

Caserola cu roșii și carne tocată
Тип: Felul doi
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Să uităm despre caserolele standard timp de cel puțin câteva minute. Chiar și un novice poate pune legumele în câteva straturi și le va trimite la cuptor. Sunt de acord că aceste feluri de mâncare ocupă un loc special în cartea de bucate a fiecărei gazde. Sunt delicioase, simple și nu scumpe. Dar uneori este chiar util să rupă timbrele. Caserola cu roșii și carne tocată - o farfurie pur și simplu adorată în Ungaria. Dacă credeți că veți avea nevoie de niște ingrediente speciale, atunci nu este așa. Toate produsele se găsesc în frigider și pe rafturile de bucătărie. Dar supunerea lor va fi diferită. Nu renunțați la o astfel de idee, mai ales dacă doriți ca caserola să devină o decorare a mesei.

Ingrediente

Apă
3 lingură
Ouă
4 buc.
griș
3 lingură
Sare
dor de gust
Carne
250 g
Curcumă
2 pic.
Ceapă
2 buc.
Unt
120 g
Roșie
9 buc.
Busuioc
1 tuffet
Koriandru
2 pic.

Gătire

 1. 1Coaceți ceapa și tăiați în cuburi. Se prăjește în ulei vegetal până la transparența luminii.
 2. 2Grind orice carne în mașina de măcinat cu carne. Se amestecă cu ceapa.
 3. 3Se prăjește carnea cu ceapa timp de 15 minute, amestecând ingredientele. Adăugați sare și piper la gust. Nu uitați să adăugați coriandru. Ușor de răcoritoare.
 4. 4Se rupe untul ras pe ras. Asigurați-vă că părăsiți aproximativ 20 de grame pentru a lubrifia matrița.
 5. 5Frământați aluatul. Pentru a face acest lucru, amestecați uleiul, făina, 1 gălbenuș, 3 lingurițe. l. apă și 1 vârf de sare. Adăugați îndrăgit, dacă este necesar. După ce frământați aluatul, împachetați-l într-un film și trimiteți-l la frigider timp de 30 de minute.
 6. 6Fă-o din nou cu carne tocată. Adăugați la carnea prăjită 1 gălbenuș, 3 lingurițe. l. manki, 1 lingura. l. smântână 20% grăsime. Se amestecă totul.
 7. 7Se taie partea de sus cu roșii. Îndepărtați pulpa cu o lingură și răsturnați legumele cu fața în jos. Astfel, excesul de lichid va curge.
 8. 8Umpleți roșiile cu umplutura pregătită.
 9. 9Grind busuiocul. Whip 2 albi, smântână și 2 ouă. Adăugați sare, busuioc și turmeric la acest amestec. Se amestecă totul bine.
 10. 10Lubrifiați formularul cu unt. Scoateți aluatul din frigider, rostogoliți-l și puneți-l pe fundul matriței. Asigurați-vă că formează fuste mici.
 11. 11Așezați roșiile umplute pe aluatul lateral.
 12. 12Umpleți totul cu amestec de ouă.
 13. 13Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Trimiteți formularul cu testul în cuptor timp de 30 de minute.
 14. 14Opriți cuptorul. Răciți vasul deschizând ușa cuptorului. Caserola este gata!
Asigurați-vă că alegeți tomatele de aceeași mărime. Dacă nu aveți o manga, adăugați biscuiți. Umplerea poate fi variată prin adăugarea de ciuperci și morcovi. Casă luminoasă decora cu verdeață și servesc la o masă festivă sau la o cină obișnuită în timpul săptămânii, făcându-i mai puțin gri . Du-te pentru ea!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu