Caserola cu cârnați

Caserola cu cârnați
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Clasicile cantinelor școlare au fost și rămân mereu cartofi cu cârnați . Indiferent de modul în care arăți, această combinație, care vine din copilărie, întotdeauna provoacă o nostalgie caldă. Nu e de mirare că cineva sa angajat să înnobileze această rețetă simplă. Să începem cu ce este caserola și de ce este timpul să ne întoarcem la ea. Frumusețea alimentelor coapte este că majoritatea produselor vor lucra pentru aceasta. Principalul lucru este să ai un element de conectare. Cel mai adesea sunt ouăle. Rețeta pentru caserola de cartofi este foarte ușor de convertit și "Cu Gust" o va dovedi cu ușurință. Imaginați-vă ce se va întâmpla dacă adăugați cârnați la ea. Este o altă chestiune!

Ingrediente

Cartofi
5 buc.
Cașcaval
100 g
Ouă
2 buc.
Usturoi
2 buc.
Smântână
3 lingură
Sare
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Coaceți cartofii și gratuiți-le într-un răzuitor de mică adâncime într-un castron adânc. Separat, amestecați un ou cu sare, piper și usturoi mărunțit.
  2. 2Tăiați brânza pe un răzuitor mic și împărțiți-o în două părți. Se amestecă prima parte cu masa de ouă și se amestecă în cartofi până se înmoaie.
  3. 3Spargeți al doilea ou într-un alt bol, amestecați și amestecați cu smântână. Adăugați brânza rămasă.
  4. 4Lubrifiați formularul și plasați cârnații în partea de jos la aceeași distanță unul de celălalt. Amestec de cartofi răspândit între și peste ele, lire.
  5. 5Amestecul de brânză cu smântână smulgă caserola de sus și o trimite să se coace timp de 40 de minute la 180 de grade.
Deci, veți primi un prânz sau o cină consistentă pentru întreaga familie. O astfel de caserola de cartofi este pregătită pentru cel mult patruzeci de minute, dar aveți grijă de disponibilitatea. Serviți farfuria fierbinte cu verde și nu fiți dezamăgiți de ei. Îți cunosc prietenii această rețetă? Dacă nu, este timpul să o împărțiți.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu