Cartofi tineri cu usturoi în cuptor

Cartofi tineri cu usturoi în cuptor
Тип: Garnituri
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Cartofi tineri - acesta este produsul care nu poate fi gătit fără gust. Din fericire, există o mulțime de rețete. Oferta pentru a aduce sofisticare la meniul de zi cu zi și toate cartofii Gatiti preferate într-un retseptu.Dlya special de aceasta reteta este cartofii mici cele mai potrivite, care sunt de obicei prea leneș pentru a curăța. Pregătirea ingredientelor durează doar 10 minute. Verzii, care vă plac mai mult: mărar, patrunjel, busuioc, ceapă verde ... Puteți face un amestec. Coaja de lămâie va adăuga tonuri strălucitoare de gust la fel de mâncare și vin alb - rafinament. Asigurați-vă că o încercați, este foarte simplu și rapid!

Ingrediente

Sovârf
1 pic.
Vin alb sec
50 мl
Cartofi
1 кg
Rozmarin
1 pic.
Coajă de lămîe
1 lingură
Usturoi
3 căț.
Sare
dor de gust
Verdeață
1 tuffet
Unt
50 g

Gătire

  1. 1Cartofiul este tânăr, deci nu va fi necesar să-l curățați. Spălați cu grijă tuberculii și tăiați-le în bucăți medii. Dacă cartofii sunt mici, gătiți întregi.
  2. 2Grind verdele, se toarnă usturoiul prin presă, se adaugă miros de lamaie, vin, rozmarin, oregano, piper, sare, ulei vegetal. Se amestecă. Reîncărcarea care rezultă se adaugă la cartofi, se amestecă din nou pentru a înmuia fiecare bucată.
  3. 3Puneți cartofii pe o foaie de copt, de sus, răspândiți bucățile de unt. Se transferă în cuptor timp de 30 de minute la o temperatură de 180 de grade. Coaceți într-o crustă roșie, udând periodic cu sucul alocat. cartofitineriîncuptor

Când coaceți în jurul apartamentului este o aromă atât de tentantă încât este pur și simplu imposibil să rezistați și să nu luați o bucată chiar de pe foaia de copt! Serviți ca un fel de mâncare pentru feluri de mâncare de pui , pește sau pur și simplu la o salată de legume. Spuneți rețeta prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu