Cartofi nachos cu friptura

Cartofi nachos cu friptura
Тип: Felul doi
Timpul: 50 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Chipsuri - Acesta este un aperitiv incredibil de popular, care este prezent în multe bucătării din întreaga lume. De exemplu, chips-urile mexicane clasice se numesc nachos. În mod tradițional, ele sunt făcute din făină de porumb, dar deoarece în principal avem chipsuri de cartofi pe continent, vă sugerăm să gătiți un gust de nachos. Aceasta este o alternativă excelentă la clasicul nachos. Pentru a face ca felul de mâncare să fie mai picant și să-l faceți hrănitoare, vom acoperi chipsurile de cartofi cu friptură tăiată și brânză rasă. Ei bine, este foarte gustos!

Ingrediente

Boia de ardei
2 linguriță
Cartofi
2 buc.
Ceapa verde
1 tuffet
Cașcaval
200 g
Ulei de măsline
4 lingură
Sare
dor de gust
Smântână
dor de gust

Gătire

  1. 1Puneți cartofii, tăiați în felii, într-un castron mare. Se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei.
  2. 2Așezați cartofii pe o foaie de copt acoperită cu pergament și coaceți la 230 de grade timp de 20 de minute.
  3. 3Se presară pe friptură cu sare și piper. Se prăjește peste căldură mare timp de aproximativ trei minute pe fiecare parte.
  4. 4Se lasă carnea să se răcească timp de 10 minute, apoi se taie în cuburi.
  5. 5Turnați cartofii fierți pe o tavă de fiert din fontă sau pe o tavă de copt. În partea de sus, puneți cuburile de friptură, presărați toată brânza. Coaceți timp de 5 minute în cuptor sau până când se topesc brânza.
Serviți cu smântână, ceapă verde tăiată și roșii. Acest fel de mâncare nutritivă se dovedește a fi foarte nutritiv și gustos. După ce ați pregătit-o, nu veți regreta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu