Cartofi lasagna

Cartofi lasagna
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Lasagna - un fel de mâncare din bucătăria italiană, care se face din mai multe straturi de aluat și de umplere, totul turnare sos caz. Prima reteta lasagna a fost menționată în manuscris, un fel de carte de bucate, care a fost găsit lângă Napoli și datată XIV vekom.A care pot fi obișnuiți cu cartofi pentru drepturile noastre? Prin urmare, "Cu Gust" oferă să pregătească lasagna din cartofi . Sunt de acord, neașteptată și nu în întregime în concordanță cu tradițiile italiene, dar crede-mă, acest fel de mâncare vă va da o reputație ca un mare bucătar!

Ingrediente

Parmezan
75 g
Sos de roșii
250 мl
Cartofi
1 кg
Mozzarella
150 g
Ceapă
1 buc.
Roșie
2 buc.
Usturoi
3 căț.
Nucșoară
1 pic.
Rozmarin
dor de gust
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Gatiti cartofii, amestecati-le pentru a face cartofi piure, combinati-le cu branza de vaci, adaugati un gust de nucsoara si sare la gust.
  2. 2Se prăjește umplutele cu ulei de floarea soarelui, se adaugă ceapa, usturoiul, piperul și rozmarinul (proaspete sau uscate). Se toarnă sosul de roșii, se adaugă roșiile, se taie în felii.
  3. 3Puneți carnea tocată într-o formă ignifugă (sau lăsați-o în aceeași cratiță dacă se poate pune în cuptor). În partea de sus, distribuie uniform parmezanul ras, apoi cartofii și după mozzarella rasă. Coaceți timp de 30 de minute la 190 de grade.
Parfumul care se întinde în jurul apartamentului este nebun și îi cheamă pe toți în bucătărie. Nimeni nu va crede că baza acestui delicios este piure de cartofi ... Pregătiți-vă pentru plăcere și vă rog rudele voastre cu rețete noi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu