Cartofi dublu copti

Cartofi dublu copti
Тип: Garnituri
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Cartofi dublu-copți - un fel de mâncare gătit în SUA aproape fiecare familie. Se justifică pe deplin numele său, deoarece este necesar să coaceți cartofii de două ori. Există multe umpluturi pentru ei. Totul depinde doar de preferințele gustului. Ingredientele pentru acest fel de mâncare se găsesc în fiecare bucătărie, astfel încât puteți chiar și astăzi să vă bucurați pe cei dragi cu o cină neobișnuită! "Cu gust"  a pregătit pentru dvs. o rețetă foarte simplă pentru a găti cartofi dublu coapți.

Ingrediente

Cartofi
12 buc.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Usturoi
1 căț.
Sare
doar de gust
Ulei de măsline
2 linguri
Ceapa verde
1 lingură
Smântână
0,5 pahar
Cașcaval
200 g

Gătire

  1. 1Preîncălziți cuptorul la 190 de grade.
  2. 2Lubrifiați cartofii, fără a le curăța, cu ulei de măsline și trimiteți-l la cuptor timp de 20-25 minute pentru ai face să fie moi.
  3. 3Luați cartofii din cuptor. Tăiați-i în jumătate și puteți face o incizie longitudinală. Folosind o lingură, scoateți miezul, dar faceți-o cu grijă, astfel încât coaja să rămână intactă.
  4. 4Miezul, pe care l- ați extras, pisați-l, și apoi adăugați brânză tare, smântână, ceapă verde tăiată, usturoi zdrobit, sare și piper la gust. Se amestecă bine masa pentru a o face omogenă.
  5. 5Umpleți plăcile rezultate din coaja de cartof cu masa pregătită și trimiteți-le în cuptor până se fac de culoare maro auriu.

Poți să faci rezerve din cartofi și să-i gătești pentru oricare ocazie! Dacă ți-a plăcut rețeta, împărtășește-o cu prietenii tăi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu