Cartofi cu brânză în cuptor

Cartofi cu brânză în cuptor
Тип: Garnituri
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Cartofii sunt numiți a doua pâine pentru un motiv. Cartofii deliciosi și sunt incluși în dieta majorității, luând o varietate de forme. Există atât de multe variante ale pregătirii sale, încât poate fi atât prima, cât și cea de-a doua fel de mâncare, și un fel de mâncare și chiar și un desert! Singurul inconvenient la gătit această rădăcină este să-l curățați, dar nu este necesar în cazul nostru. "Cu Gust" are pentru dvs. o rețetă simplă de cartof , care nu are egalitate ușoară.

Ingrediente

Maioneză
1 lingură
Unt
30 g
Cartofi
8 buc.
Cașcaval
50 g
Mărar
dor de gust
Usturoi
dor de gust
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Lăsați o bucată de unt la temperatura camerei. Spălați cartofii și faceți spărturi cu o furculiță în mai multe locuri.
  2. 2Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și puneți cartofii să se coacă pe grătar timp de 35-40 de minute.
  3. 3În timp ce cartofii sunt coapte, se toarcă brânza și se amestecă cu untul moale, maioneză și mărar. Rulați amestecul în 8 bile egale.
  4. 4Pe cartofi terminați, faceți tăieturi încrucișate, sculptând până la 1 cm de carne, ajungând aproape la mijloc. Poți să faci doar crengi adânci. Puneți bilele de brânză în interior și puneți cartofii în cuptor timp de 2 minute sau cu microunde.
Veți obține un fel de cartof într-o uniformă . Este uneori copt în folie, astfel încât umplutura nu se răspândește drastic. Apropo, puteți improviza cu umplutura în sine: adăugați mai mult brânză, grăsime în loc de unt sau cârnați. Cartofi friși vor fi o garnitură excelentă pentru carne!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu