Cartofi cu brânză

Cartofi cu brânză
Тип: Felul doi
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Brânză!! Acest fel de mancare nu este pentru cei care numara caloriile,ci pentru fanii unei măncări gustoase și delicioase . Imaginați-vă cât de e de gustos un simplu cartof care se coace sub un strat de brânză, Cheddar și mozzarella.Pentru aceasta e nevoie de cartofi alungite, mari : care se vor coace mai usor si vor putea să găzduiască mai multe umplutură. Cu ajutorul video am încercat să aratăm toate nuanțele de coacere a cartofilor cu brânză , bun venit pentru a viziona!

Ingrediente

Cartofi
6 buc.
Mozzarella
70 g
Șuncă
200 g
Ulei de măsline
1 lingură
Sare
doar de gust
Cașcaval
70 g
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Smântână
2–3 linguri
Cașcaval
200 g
Ceapa verde
0,5 legătură
Chili
1 buc.

Gătire

  1. 1Spălați cartofii și uscați-le. Se taie transversal fără a ajunge la capăt cu o jumătate de centimetru.
  2. 2Puneți cartofii într-o formă de copt și ungeți cu ulei de măsline, sare și piper, trimiteți-le la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 45 de minute.
  3. 3Se amestecă într-un castron brânză de vaci, smântână, cedar și mozzarella rasă, ceapă fin tăiată și ceapă verde. Săreti și piperati umplutura, amestecati bine ingredientele cu o lingura.
  4. 4Se taie felii subțiri de șuncă și brânză tare. Așezați felii în tăieturile din cartofi. Deasupra se aplică amestecul de brânză și se trimite vasul la cuptorul preîncălzit de 180 de grade timp de 20-25 de minute. Gata!

Serviți cartofii brânzați cu salată de legume ușoare sau cu legume feliate, la care se adaugă neapărat roșii. Inele de roșii pot fi, de asemenea, incluse în umplutură, deoarece o nuanță acră în acest fel de mâncare nu va fi in plus. Sperăm că ți-a plăcut rețeta, dacă da, vă rugăm să o împărtășiți cu prietenii dvs. pe rețelele sociale!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu