Carne de vită în cuptor

Carne de vită în cuptor
Тип: Felul doi
Timpul: 330 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Carnea de vită nu trebuie subestimată - este unul dintre cele mai populare produse de pe piața mondială. De la carnea de porc sau miel are o aroma mai placuta si o valoare nutritiva. Carnea de vită conține mai multe proteine ​​și micronutrienți utile oamenilor decât în ​​toate celelalte tipuri de carne. Este convenabil să alegeți nivelul de complexitate al gătitului de vită: de la prăjituri simple până la mâncăruri complicate. Se crede, în general, că gătitul în cuptor durează mai puțin și necesită mai puțin efort. Dar aici trebuie să încercați! "Cu Gust" va indica cum se coace carnea de vită în cuptor astfel încât să devină # 1 în meniul dvs.

Ingrediente

Usturoi
3 buc.
Praf de ceapa
1 linguriță
Chimion
2 linguriță
Ketchup
130 мl
Unt
2 lingură
Pudră de muștar
1 linguriță
Zahăr
1 lingură
Carne de vită
1,5 кg
Ceapă
0,5 buc.
Chili
0,5 linguriță
Boia de ardei
2 linguriță
Praf de usturoi
1 linguriță
Coniac
70 мl

Gătire

  1. 1Preîncălzi cuptorul la 140 de grămezi. In timp ce se incalzeste, se toaca carnea cu sare si apoi cu un amestec de zahar, boia de ardei, o lingurita de piper rosu fierbinte, chimen, mustar, ceapa si praf de usturoi.
  2. 2Așezați carnea pe o bucată de folie jumătate. Trageți folia de margini în sus și împachetați carnea de vită pe toate laturile. Coaceți carnea în cuptor timp de 3-5 ore. Carne de vită în folie va încetini încet.
  3. 3După acest timp, scoateți carnea de vită, deschideți folia, se toarnă sucul de carne într-un castron și reintroduceți carnea în cuptorul de răcire.
  4. 4Am pregătit un sos de grătar . Puneți o cratiță de dimensiuni medii pe căldură medie. Se prăjește ceapa și usturoiul în el (3-4 minute), apoi se adaugă zahăr brun, resturile de chili, ketchup, oțet de cidru de mere, coniac și se fierbe timp de 3 minute, amestecând. Acum turnați sucul de carne și gătiți până la grosime (15-20 minute).
  5. 5Scoateți carnea, deschideți folia și ușor grăsiți carnea de vită cu un sos BBQ, dar nu o folosiți complet, lăsați puțin pentru servire. Puneți carnea de vită într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade și țineți-o până când carnea este acoperită cu o crustă apetisantă.
Dacă lista de ingrediente ți sa părut atât de mare încât nu poți împinge prea mult, "Cu Gust" este gata să te surprindă! Utilizați paprika afumată sau sare afumată, dacă este posibil, și locul de coniac cu strălucire va lua un whisky. Amintiți-vă, ardeii și usturoiul nu se întâmplă prea mult. Salvați reteta noastră și împărtășiți-o cu iubitorii carne suculentă !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu