Carne de vită în Burgundia

Carne de vită în Burgundia
Тип: Felul doi
Timpul: 150 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 6

Reteta pentru carne de vită în Burgundia a venit la noi din Franța. Această rețetă tradițională vă ajută să faceți ca carnea grea să fie incredibil de delicată și gustoasă cu ajutorul vinului roșu obișnuit. De asemenea, pentru gătit acest fel de mâncare franceză veți avea nevoie de legume: ceapă, morcovi și ciuperci. Și există multe condimente care vor accentua gustul cărnii și vor adăuga rafinamentul.

Ingrediente

Cimbru
2 buc.
Ceapă
1 buc.
Șalotă
12 buc.
Morcov
4 buc.
Usturoi
4 căț.
Unt
50 g
Pătrunjel
20 g
Bacon
100 g
Vin roșu
1 l
Sare
dor de gust
Făină de grâu
2 lingură

Gătire

  1. 1Carnea de vită se spală și se taie în bucăți mari. Coji și ceapa felie cu inele de ceapa. Zdrobește usturoiul. Îndepărtați-le într-un castron adânc, adăugați crenguțe de pătrunjel, frunze de dafin, cimbru, piper și toarnă totul cu vin. Trimiteți carnea la frigider pentru noapte sau pentru o zi, pentru a fi prajit în mod corespunzător.
  2. 2Se prăjește într-o tigaie încălzită, în ulei vegetal, tocată până la maro auriu. Lăsați-l deoparte.
  3. 3Scoateți carnea din marinadă, uscați cu un prosop de hârtie. Se prăjește până la brun brun în același ulei în care se prăjește baconul. Adăugați făină și lăsați-l timp de încă un minut.
  4. 4Scoateți carnea din tigaie și puneți-o într-o cratiță sau o cratiță profundă. Strângeți marinata și turnați carnea. Adăugați baconul și puneți carnea într-un foc lent.
  5. 5După o oră și jumătate, încălziți tigaia și prăjiți morcovii tăiați într-o crustă de aur pe un amestec de ulei de măsline și unt. Se adaugă morcovii la carne și se fierbe încă 20 de minute.
  6. 6Pe același ulei, se prăjește curățatul întreg și se adaugă la carne. Dupa tocan, inca 20 de minute.
  7. 7Se taie șampiunele în jumătăți și se prăjește în aceeași cratiță. Adăugați la carne. Adăugați sare și piper la gust și lăsați să se toacă timp de încă 25 de minute.
Credeți, după ce încercați să gătiți carnea de vită în Burgundia, nu veți mai dori să gătiți carne într-un mod diferit!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu