Carne de vită din carne de vită

Carne de vită din carne de vită
Тип: Felul întîi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

"Harcho" în traducere din "supa de vită" georgiană, dar cineva și undeva a decis că kharcho trebuie să fie gătită cu siguranță din carne de oaie. Să pregătim faimosul tratat georgian în conformitate cu rețeta clasică! Luați carnea de vită mai bogată! Cele mai importante componente sunt nucile și sosul tkemali din prune . Supa se dovedește groasă, picantă, chiar picantă, cu o mulțime de verdețuri parfumate. Gătitul harcho - nu este un lucru rapid, este mai bine să nu vă grăbiți și să vă investiți sufletul. Dar care este rezultatul ...

Ingrediente

Boia de ardei
0,25 linguriță
Hamei-suneli
1 linguriță
Usturoi
3–4 căț.
Orez
0,5 pahar
Mărar
1 lingură
Apă
1 l
Busuioc uscat
0,5 linguriță
Sos tkemali
2 lingură
Ceapă
2 buc.
Pătrunjel
1 lingură
Coreandru
1 lingură
Nuci
0,25 pahar
Pastă de tomate
2 lingură

Gătire

  1. 1Puneți un vas de apă și carne pe foc. Adăugați frunzele de ceapă și de laur. Gatiti bulionul intr-un foc lent timp de 1,5 ore dupa fierbere, amintiti-va sa indepartati periodic spuma.
  2. 2Margele proaspăt, patrunjel, cilantru și, de asemenea, tocuiți usturoiul. Grind nucile.
  3. 3A doua ceapa fin tăiată, se prăjește într-o cantitate mică de ulei vegetal până la transparență. Adăugați tkemali, pastă de roșii, hamei-suneli, busuioc uscat, ardei roșu, usturoi și verde proaspăt tăiat. Se amestecă.
  4. 4Se adaugă orezul bine spălat în bulion și se fierbe timp de 10 minute. Adăugați alimentarea cu combustibil, nucile și resturile verde. Încălziți-vă timp de 3 minute, stingeți focul, lăsați-l să bea.
  5. 5Scoateți carnea din supă, tăiați-o și apoi returnați-o în tigaie. Serviți kharcho, presărat cu verdețuri parfumate!
Există multe motive diferite pentru prezența unui ingredient într-un vas național. Este mai bine să respingeți argumentele deoparte, să pregătiți această o capodoperă a bucătăriei caucaziene și să o încercați cu lavash proaspăt coaptă ... Prieteni vor aprecia dacă împărtășiți o rețetă cu ei!

Comentarii

  1. Denise - 23:43, 11.12.2019
    If some one wants to be updated with newest technologies afterward he must be go to see this web page and be up to date daily. my web site

Lasă un comentariu