Carne de vită cu ciuperci

Carne de vită cu ciuperci
Тип: Felul doi
Timpul: 90 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Am folosit roșii de carne numai din carne tocată, dar astăzi "Cu Gust" spune cum să facem un fel de mâncare dintr-o singură bucată de carne de porc. , astfel încât ruloul să fie bine ținut în formă și umplutura să rămână în mijloc. Coaceți un astfel de tratament nu este dificil, în timp ce la masă veți servi un fel de mâncare atentă și atentă .

Ingrediente

Ouă
3 buc.
Usturoi
3 căț.
Sare
dor de gust
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Se spală porc și se usucă cu un prosop. Faceți o incizie longitudinală aproape de baza piesei.
  2. 2Apoi faceți o altă tăietură în mijlocul piesei în cruce, pentru a face un buzunar pentru umplere. Sare carnea.
  3. 3Se fierbe ouale tare fierte, ciuperci până la gătit, rece. Se taie ciupercile, verdele și ouăle, se adaugă usturoi, sare și piper prin presă.
  4. 4Puneți umplutura în mijlocul unei bucăți de carne de porc, împachetați-o strâns cu șnur și puneți-o într-un manșon pentru coacere. Faceți câteva pene în film.
  5. 5Puneți carnea pe o foaie de copt și coaceți timp de o oră la o temperatură de 200 de grade. Când scoateți manșonul, fiți atenți, eliberați aburul fierbinte.
Dați ruletă puțin rece și serviți într-un contrast salată de frunze . O astfel de băutură răcoritoare va înlocui masa de masă la masa de sărbători: rola apetisantă pare mult mai eficace decât cârnații achiziționați. Dacă această idee vă convine, împărtășiți rețeta cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu