Carne de vanilie

Carne de vanilie
Тип: Alte
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 5

Acest simplu coacere este cunoscut de la vremurile sovietice: mai devreme în popor a fost numit chifle pentru 9 cenți. Aerisit, moale și dulce, acestea completează perfect ceaiul sau kefirul. Pregătirea chifle de vanilie nu va fi dificilă, mai ales pentru cei care știu cum să se ocupe de testul de drojdie. Dar chiar si amanta de inceput poate face fata sarcinii, urmand reteta din Cu Gust .

Ingrediente

Unt
100 g
Lapte
250 мl
Zahăr
4 lingură
Smântână dulce
2 lingură
Vanilină
10 g
Gălbenuș
5 buc.
Sare
1 pic.

Gătire

  1. 1Se încălzește ușor laptele, se diluează drojdia, se adaugă 2 linguri. l. zahăr, 2 linguri. l. făină, amestecați și puneți-o timp de 15 minute într-un loc cald.
  2. 2Se adaugă restul de zahăr, sare, 4 gălbenușuri, unt moale și vanilină în lapte.
  3. 3Apoi, adăugați făină, ar trebui să fie bine cusută printr-o sită pentru a da aluatului o splendoare specială. Frământați aluatul moale, puneți-l într-un vas uns, acoperit cu un prosop și lăsați timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aluatului să vină și să crească în dimensiune.
  4. 4Justificați aluatul care a apărut, formați chifle (va fi de aproximativ 15 bucăți) și puneți-l pe o foaie de copt unsă, lăsând distanța între ele de aproximativ 1,5 cm.
  5. 5Așteptați până când chiflele se potrivesc și se vor lipi împreună. Lubrifiați chiflele cu un amestec de 1 gălbenuș de ou și smântână.
  6. 6Preîncălziți cuptorul la 200 de grade, trimiteți o tavă de copt cu chifle timp de 20 de minute. Gata!
Vanele de vanilie sunt deosebit de gustoase, în timp ce sunt calde. Din pâine coaptă este foarte dificil de renunțat, deci vă sfătuim să gătiți mai mult. Între timp, salvați rețeta în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu