Carne de pui cu umplutură

Carne de pui cu umplutură
Тип: Felul doi
Timpul: 50 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 5

Foarte des chiflele cu umplutură se numesc "zrazes". Dar, de fapt, acestea din urmă sunt de obicei fierte dintr-o bucată de carne tocată, mai ales carne de vită. Prin urmare, acest fel de mâncare este cel mai bine numit "pui chicken". Dar nu sunt obișnuiți, ci cu un centru minunat uimitor! Dacă doriți să descoperiți noi orizonturi în bucătărie, atunci asigurați-vă că ați încercat să preparați această delicatesă de carne cu o surpriză în interior!

Ingrediente

Usturoi
2 căț.
Pâine
dor de gust
Pătrunjel
dor de gust
Cașcaval
150 g
Sare
dor de gust
Ouă
3 buc.
Ceapă
1 buc.
Unt
2 lingură

Gătire

  1. 1Pregătiți carnea de vită pentru găluște din bibilicul de pui, ceapă, usturoi, pâine, 1 ou. Nu uitați să-l sareți și să-l piperați.
  2. 2Strângeți mâinile cu apă, luați o margine mărunțită în mână, faceți o canelură în ea și puneți interiorul umpluturii. Se prepară din brânză rasă, 2 ouă fierte, pătrunjel mărunțit și unt moale.
  3. 3Lipiți chiflele.
  4. 4Se încălzește uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie. Prăjiturelele se rotesc la căldură scăzută din două părți spre o crustă roșie.
Poți servi aceste tăieturi de licitație chiar și fără un fel de farfurie. În interiorul lor se ascunde umplutura, ceea ce face mâncarea mai gustoasă și mai satisfăcătoare!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu