Carne de pui

Carne de pui
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Nu este nici un secret faptul că pentru cei care stroyneet cel mai bine în dieta sa se concentreze pe proteine: si tonusul muscular, și voioșia considerabilă. Cu toate acestea, aceste mâncăruri monotone sunt consumate din piept de pui și legume, dar doriți să vă bucurați de gustul plăcut! Ei bine, vă vom oferi o rola de pui vozmozhnost.Etot blând doar ceea ce ai nevoie: este o modalitate ușoară de a pregăti, și, gust complet nou acasă , și, cel mai important, să îndeplinească pe deplin proteine nevoile produsului. Există un alt plus frumos - o rolă convenabil de a lua, de exemplu, la locul de muncă, pentru a gustare apoi se răcește. Să gătesc!

Ingrediente

Usturoi
dor de gust
Ouă
1 buc.
Sare
dor de gust
Gelatină
50 g
Nucșoară
dor de gust
Ciuperci uscate
dor de gust
File de pui
700 g

Gătire

  1. 1Se toaca fin fiarta de pui brut (poate curcan, se potrivește de asemenea). Dimensiunea pieselor poate fi diferită, totul depinde de preferințele dvs. personale.
  2. 2De asemenea, inimile de pui fierte ar trebui să fie zdrobite: de preferință, în dimensiune, ele coincid cu bucățele de fileu, atunci vă va fi mai ușor să obțineți o masă mai omogenă.
  3. 3Se amestecă bine toate ingredientele: fileuri, inimi, ou, gelatină, ciuperci uscate, usturoi și nucșoară. Condimentele pot fi foarte diferite. Adăugați sare și piper la gustul dvs.
  4. 4Așezați masa rezultată în manșonul de copt, formați o rolă și puneți-o în cuptor, încălzită la 180 de grade, timp de aproximativ o oră. Puteți suda ruloul într-o cratiță, principalul lucru este să legați bine manșonul.
  5. 5Lăsați ruleta să se răcească și, fără a scoate manșoanele, puneți-o în frigider timp de mai multe ore. Puteți să-l lăsați pe toată noaptea. Gata!
Amintiți-vă că este mai bine să nu mâncați totul dintr-o dată, deși va fi foarte dorit. Este mai bine să pregătiți o porție suplimentară de salată de legume . Asigurați-vă că luați o bucată de ruletă împreună cu tine pentru a lucra - va fi foarte plăcut să-l regalezi în câteva ore. Și nu uitați să vă tratați gospodăria!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu