Carne de porc la gratar

Carne de porc la gratar
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Dacă vă gândiți cum să supuneți carnea la masă , ar trebui să aruncați o privire la pregătirea grătarului la grătar ! Acestea arata mai mult decat originale si miros in toata bucataria, astfel incat, chiar daca mancati foarte bine, doriti sa incercati cel putin o felie. Gustul mancarii in marinada picanta de cilantru proaspat si usturoi. În timpul nopții, carnea absoarbe mirosul de verdeață și apoi preia o notă de fum din baconul brut afumat. Deci, pentru a începe, alegeți o bucată bună de pastă de porc fără grăsimi ...

Ingrediente

Coreandru
50 g
Usturoi
4 căț.

Gătire

  1. 1Cilantro tăiat mare, usturoiul prin presă, apoi puneți totul în castronul blenderului, adăugați ulei de măsline, amestecați.
  2. 2Carne de porc felii subțiri, sare, se amestecă cu marinada. Trimiteți-l la frigider timp de 8-10 ore.
  3. 3Sortați frigărele de lemn în apă rece, lăsați timp de 2-3 ore, astfel încât atunci când gătiți kebab-urile să nu ardă.
  4. 4Pentru fiecare felie de piept, puneți o bucată de carne, rotiți rolele.
  5. 5Stringul se rotește pe frigarui, apoi se prăjește într-o tigaie de gratar până se gătește sau se trimite în cuptor, încălzit la 180 de grade timp de 30 de minute.
Serviți kebab-urile cu sos pentru carne , vă recomandăm să preferați bucătăria georgiană. În funcție de sezon, pregătiți o porție de tkemali sau bazhe . Dacă găsiți reteta interesantă, faceți clic pe "Partajați" !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu