Carne de porc în cuptor

Carne de porc în cuptor
Тип: Felul doi
Timpul: 40 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Bucătăria italiană vă poate oferi nu numai o varietate de paste, vinuri și pizza. Și lasă în partea de sus a Olympus culinare este bucătăria franceză, tradițiile italiene sunt mult mai în vârstă. Acestea au devenit baza clasicilor, ceea ce înseamnă că italienii știu exact ce să mănânce în vasele de carne. Astăzi Cu Gust vă va familiariza cu un fel de mâncare delicioasă! Carne de porc cu mere în italiană este ușor de pregătit, dar fără nimic comparabil. Din moment ce această țară este locul de naștere al brânzei cunoscut peste tot în lume, nu putem face fără ea.

Ingrediente

Măr
2 buc.
Cașcaval
100 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați carnea de porc în bucăți mici și bateți. Fiecare cotlet sărat și piper. Puneți până când ați terminat.
  2. 2Tăiați merele în felii și puneți carnea cu mere în vasul de coacere astfel încât bucățile de mere să acopere complet cotlet-urile.
  3. 3Tăiați brânza pe un răzuitor fin și puneți-o cu un al treilea strat. Coaceți vasul în cuptor la 200 de grade timp de 15 minute.
Datorită tratamentului termic secundar, cotletul în cuptor se va dovedi a fi deosebit de blând, iar merele vor primi un suc dulce, care va da o aromă uimitoare și va deveni baza sosului. Serviți băutura fierbinte, stropiți-le cu acest sos, cu o salată de grătar și vin roșu.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu