Carne de porc în bere

Carne de porc în bere
Тип: Felul doi
Timpul: 240 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Coaja de porc (berea) în bere - faimoasa rețetă pentru bucătăria cehă. Inițial, vasul a fost pregătit de la genunchiul unui mistreț, dar acum a fost înlocuit cu carne de porc obișnuită. În mod natural, timpul de gătire pentru delicatețea cărnii a scăzut și în mod semnificativ. Niciun om nu va renunța la carnea de porc prezentată în mod spectaculos , așa că vă recomandăm să vă gândiți la prezentarea unui fel de mâncare cu garnitura obișnuită sau neoficială. Și aroma de pâine și culoarea aurie vor trezi un apetit fără precedent!

Ingrediente

Cimbru
1 buc.
Sare
dor de gust
Coreandru
0,5 tuffet
Ceapă
2 buc.
Usturoi
10 căț.

Gătire

  1. 1Pregătiți marinada. Berea se toarna intr-o cratita mare si se pune un foc mic. Adăugați mazăre și piper dulce, frunze de dafin, tăiați bine cilantrul și o crenguță de cimbru, trimiteți-l acolo.
  2. 2Spălați bine și curățați becul, apoi uscați-l.
  3. 3Curățați câteva cuișoare de usturoi, tăiați-le în plăci și agitați-le cu un vârf. Tăiați-l cu resturile de usturoi.
  4. 4Coaceți ceapa și tăiați în inele. Așezați partea inferioară a oalei, în care se va mură mararul.
  5. 5Puneți ceapa și marinata marinată, lăsați timp de 24 de ore.
  6. 6Preîncălziți cuptorul la 220 ° C. Puneți marinada acoperită cu marinada într-un vas de coacere și împachetați-o cu folie.
  7. 7Gatiti timp de 35-40 de minute, apoi reduceti temperatura la 180 C si lasati inca 1,5 ore. Din când în când, imprimați folia și turnați-o în marinadă.
  8. 8Cu 15 minute înainte de terminarea gătitului, îndepărtați folia - arcuirea trebuie să fie maro.
În mod tradițional, este servit cu tocană de varză și piper , condimentată cu muștar și hrean. Puteți servi, de asemenea, garnitură cu cartofi fierți sau cartofi piure. Oaspeții surprizați cu un fel de mâncare delicioasă și împărtășiți o rețetă cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu