Cârnați de pui la domiciliu

Cârnați de pui la domiciliu
Тип: Gustări
Timpul: 80 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Cârnați delicios fierți fără conservanți și impurități, mulți cred că este un produs din domeniul fanteziei. Este posibil să găsiți unul într-un supermarket? Nu vom spune că absolut toți producătorii sunt atât de lipsiți de scrupule încât ne otrăvesc pe noi și pe copiii noștri. Dar rămâne adevărul: ele utilizează cu exactitate diverse aditivi. Acum ce să renunț la cârnați? Suntem siguri că puteți merge în altă direcție și puteți găti acasă. Cârnați de găină, gătită în casă, - o gustare pe care o veți dori. Nu sunt coji artificiale și ingrediente sofisticate, mâneci pentru coacere sau forme speciale. Pregătiți cele mai delicate cârnați din carnea de vită de pui, utilizați vopseaua naturală și îmbunătățiți gustul cu mirodenii preferate. Este atât de ușor!

Ingrediente

Sovârf
0,5 linguriță
Usturoi
1 căț.
File de pui
500 g
Piper negru (măcinat)
0,5 linguriță
Sare
1,5 linguriță

Gătire

 1. 1Spălați și uscați fileul de pui. Tăiați carnea cu un film alb, astfel încât să nu strică gustul și calitatea produsului. Tăiați fileul în cuburi mici.
 2. 2Îndepărtați usturoiul. Luați mixerul și puneți fileul și cățelul de usturoi în batere. Grind totul la o masă omogenă.
 3. 3Când masa este gata, adăugați la ea o cremă de grăsime de 20%, din nou, din nou, din nou, la viteză mică. Când consistența devine uniformă, măriți viteza.
 4. 4Separați proteinele de gălbenușuri. Adăugați proteinele la umplutura fileului de pui și amestecați toate ingredientele până când ingredientele se amestecă.
 5. 5Se toarna 1 sfeclă de casă pe un răzuitor mic, apoi stoarceți sucul prin tifon. Dacă aveți un storcător, utilizați-l.
 6. 6Adăugați sare, piper, suc de sfeclă și oregano într-o carne tocată omogenă. Bateți din nou întregul mixer: masa va fi uniformă, culoarea umpluturii - roz luminos.
 7. 7Luați folia și împrăștiați-o pe masă. Puneți pe el jumătate din masa de forță pregătită, lăsând un loc pe margini. Acum înfășurați umplutura sub formă de bomboane. Asigurați-vă că pereții laterali sunt bine fixați.
 8. 8Așezați bomboana cu umplutură de carne în 2 pungi de plastic. Deci nu se desprinde în timpul procesului de gătit.
 9. 9Repetați toate etapele cu a doua jumătate a cărnii tocate.
 10. 10Umpleți cratița mare aproximativ jumătate plină. Se fierbe apa și se înmoaie sacii în el. Acoperiți tava cu un capac.
 11. 11Când apa din cratiță se fierbe din nou, așteptați încă 30 de minute. În timpul gătitului, nu uitați să transformați cârnații. Deci, culoarea sa va fi uniformă.
 12. 12Scoateți cârnații din tigaie și așteptați să se răcească complet. Gata!
Carnea tocată se va răspândi uniform pe folie, dacă puneți sub ea hârtie de alimente. Cu ajutorul ei, umplerea este mai ușoară. Păstrați cârnații de care aveți nevoie în frigider. Înfășurați-o numai în folie uscată și curată. Care este rezultatul? Când doriți un sandviș delicios , există întotdeauna un cârnați delicios de casă în frigider. Pregătiți-vă mai mult și spuneți-le prietenilor, pentru că un astfel de aperitiv nu rămâne prea mult timp!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu