Caramel Cream

Caramel Cream
Тип: Deserturi
Timpul: 75 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Cream de caramel (Cream Caramel) este un desert delicios francez! Blandă, ușoară și delicioasă. Ceva asemănător cu cremă, dar este mult mai ușor să gătești. Apropo, în țările vorbitoare de limbă spaniolă această delicatețe este cunoscută sub numele de "flan". Oferim o versiune clasică a unui desert delicios pe lapte. Observați temperatura cuptorului în timpul pregătirii deserturii: nu trebuie să fie prea mare, în caz contrar crema va începe să buleze. Răspândirea desertului pe un vas este mai bine chiar înainte de a servi, dar înainte de asta în frigider, ar trebui să petreacă cel puțin 12 ore, astfel încât crema umedă să dizolve caramelul.

Ingrediente

Extract de vanilie
dor de gust
Ouă
4 buc.
Lapte
2 pahar
Unt
1 lingură
Zahăr
5 lingură
Apă
3 lingură

Gătire

  1. 1Pregătiți caramelul. Pentru a face acest lucru, 3 linguri. l. zahărul se pune într-o tigaie groasă cu pereți groși cu apă și se dizolvă, amestecând, la căldură scăzută, fără a se fierbe.
  2. 2Când se dizolvă zahărul, măriți căldura, aduceți la fiert și gătiți până la maro auriu. Așezați caramelul în forme pre-preparate astfel încât să acopere în mod egal fundul matrițelor. Când caramelul se răcește, aplicați untul pereților mucegaiului.
  3. 3Pentru a pregăti crema însăși, restul de 2 lingurițe. l. zahărul se freacă cu ouă. Se adaugă laptele încălzit în amestecul de ouă. Se amestecă și se adaugă câteva picături de extract de vanilie. Se toarnă crema în matrițe. Plasați formularele într-un recipient cu apă fierbinte și fierbeți în cuptor timp de o oră la o temperatură de 175 de grade. Disponibilitatea deserturilor este verificată cu ajutorul unui bivol: scufundați, apoi îndepărtați. Suprafața cremei va fi ușor agitată, dar bivolul trebuie să rămână aproape pur.
  4. 4Formele cu o cremă gata devin din cuptor, se răcește, apoi se trimit la frigider pe timp de noapte. Serviți, întoarceți-vă și dezertați gratuit din matrițe.
Este foarte convenabil să pregătiți un astfel de desert în mucegaiuri de silicon . Nu este nevoie să fie lubrifiate cu ulei, iar apoi să scoateți crema, este suficient să marginiți marginile ușor. Bucurați-vă prietenii cu dulciuri, împărtășiți o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu