Căpșuni desert

Căpșuni desert
Тип: Deserturi
Timpul: 25 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Această boabe roșii gustoase a apărut în Olanda în secolul al XVIII-lea. A devenit un hibrid de căpșuni virgine și chilian. A trecut un timp foarte scurt și căpșunile a fost deja recunoscut ca un ingredient popular în deserturile din întreaga Europă. Când sezonul de căpșuni este pe prag, vreau să mă răsfăț cu ceva gustos. Echipa noastră de redacție oferă un desert simplu și foarte delicios , pe care îl veți dori cu siguranță. Veți avea nevoie de mai puțin de 30 de minute pentru a pregăti această delicatețe cașcaval-căpșuni. Dar amintiți-vă de mult timp.

Ingrediente

Zahăr
100 g
Scorțișoară
1 linguriță
Căpșune
300 g

Gătire

  1. 1Clătiți fructele de căpșuni și uscați-le cu prosoape de bucătărie de unică folosință.
  2. 2Luați 70 g de fructe de padure, puneți-le într-un recipient și lăsați-le deoparte. Mai târziu le folosiți pentru a decora desertul.
  3. 3Transferați toată brânza de vaci într-un container mare. Adăugați smântână (20% grăsime), scorțișoară și zahăr. Tăiați toate ingredientele până când se formează o masă uniformă. Pentru aceasta, este mai bine să utilizați un mixer.
  4. 4Adăugați căpșunile în masa de cheag și amestecați toate ingredientele până când se formează o masă omogenă.
  5. 5Aranjați desertul finit pe kremankam.
  6. 6Luați căpșunile pentru decorare și tăiați fiecare boabe în 4 bucăți. Decoreaza desertul cu fructe de padure felii.
  7. 7La desert era și mai delicios, folosiți smântână de casă și brânză de vaci. Și zahărul poate fi înlocuit cu miere.
Strawberry este o boabe de grădină, care este excelent pentru a face deserturi. Apare pe piață și în grădina primului, mulți consideră că este datoria ei să găsească o nouă rețetă pentru desert cu ea. Cineva toarnă fructe de padure cu frisca, cineva bate cheesecakes și plăcinte. Și vă sfătuim să păstrați în marcaje această rețetă specială și să o consilieze altor iubitori de fructe de padure rosii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu