Cake "Zebra"

Cake "Zebra"
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Dacă doriți să vă bucurați de un desert delicios , care nu durează mult pentru gătit, atunci ar trebui să încercați cu siguranță pieptenele Zebra . Se dovedește a fi foarte delicată și delicioasă. Tortul arată atât de frumos și neobișnuit încât nu mai trebuie să-l decorați în plus. "Zebra" va decora orice masă festivă, iar oaspeții dvs. vor cere să împartă o rețetă. Pregătiți-o și înțelegeți că nu este nimic mai delicios decât prăjiturile de casă.

Ingrediente

Pudră de cacao
2 lingură
Unt
200 g
Sare
0,5 linguriță
Sodă caustică
1 linguriță
Oțet
1 lingură
Ouă
5 buc.
Făină de grâu
2,5 pahar
Smântână
200 g
Zahăr
2 pahar

Gătire

  1. 1Ouăle cu zahăr se amestecă cu o spumă albă groasă, se adaugă 2 cești de făină cernută, sifon, sare, smântână și unt răcit pre-topit. Scoateți toate ingredientele cu un mixer.
  2. 2Împărțiți aluatul rezultat în 2 părți. În primul se adaugă 2 linguri. l. făină, iar a doua - 2 lingurițe. l. cacao. Se amestecă totul.
  3. 3Formați vasul de coacere cu unt. Se toarnă aluatul într-o formă de lingură, alternând lumina și întunericul. Nu trebuie să amestecați nimic. Faceți modele frumoase pe suprafață cu o scobitoare sau un baston de lemn.
  4. 4Trimiteți vasul de coacere la cuptorul de 200 de grade timp de 30 de minute. Dacă observați că partea superioară a plăcintei a fost coaptă, dar mijlocul nu era încă la timp, acoperiți forma cu folie și micșorați temperatura la 180 de grade.
Felicitări, frumos și delicios pie Zebra este gata! Turnați-vă o cană de ceai parfumat și bucurați-vă! Împărtășește această rețetă simplă cu prietenii tăi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu