Cake "Trei lapte"

Cake "Trei lapte"
Тип: Deserturi
Timpul: 90 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Povestea originii tortului "Trei lapte" este foarte vagă. Unii susțin că ideea aparține unui bucătar din Nicaragua. Alții tind să creadă că patria sa este soarele Mexic. Pe scurt, acest desert delicios a fost inventat într-una din țările Americii Latine. Locuitorii locali înlocuiesc adesea laptele condensat cu lapte de nucă de cocos sau pregătesc un amestec de brandy și rom. Acesta este un tort cu adevărat delicios . Dulceata va aprecia cu siguranta. Gătitul este ușor. În plus, oferim toate instrucțiunile. Gândiți-vă în avans ce va fi posibil să decorați - și continuați!

Ingrediente

Zahăr praf
2 lingură
Ouă
5 buc.
Lapte topit
400 мl
Lapte condensat
3 lingură
Zahăr
200 g
Vanilină
1 pic.
Unt
20 g

Gătire

 1. 1Luați 4 ouă și separați proteinele de gălbenușuri. Bateti albi si jumatate din zahar pentru a forma varfuri stabile.
 2. 2Într-un castron separat, bateți 4 gălbenușuri, 1 ouă și a doua parte a normei de zahăr la masa aproape albă.
 3. 3Săriți făina de grâu și adăugați-o la gălbenușurile bătute. Se amestecă bine toate ingredientele și se adaugă vanilină.
 4. 4Acum turnați proteinele bătute în aluatul semipreparat. Se amestecă ușor întreaga masă, de sus în jos.
 5. 5Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
 6. 6Luați o formă profundă în care puteți lăsa biscuiții pentru impregnare și depozitare. Lubrifiați partea inferioară și partea laterală cu unt. Puneți aluatul.
 7. 7Trimiteți formularul cu testul din cuptor pentru a coace până când este gata.
 8. 8Prindeți un amestec de 3 tipuri de lapte. Se amestecă într-un vas separat lapte condensat fiert, lapte topit și 200 ml de cremă 33% grăsime cu un blender. Pentru ca laptele topit să se amestece bine cu restul ingredientelor, este mai bine să îl preîncălziți înainte. Veți obține aproximativ 800 ml de masă gustoasă.
 9. 9Acum amestecați blenderul 3 linguri. l. lapte condensat, 75 ml smântână 20% grăsime și pudră de zahăr într-un bol separat.
 10. 10Scoateți biscuiții din cuptor, faceți găuri cu o bibilică sau furculiță și umpleți-l cu un amestec de lapte. Acest lucru ar trebui să se facă treptat pe întreaga suprafață a biscuiților și deoarece impregnarea este absorbită.
 11. 11Așezați umplutura de cremă pe biscuitul impregnat. Strângeți forma filmului alimentar și trimiteți-l la frigider pentru noapte.
În sezonul de fructe de padure, puteți decora partea de sus a prăjiturii cu zmeură sau căpșuni. Dacă nu înghețați boabele pentru iarnă , atunci într-un timp rece puteți folosi bucăți de banane sau kiwi. Dacă credeți că doar un tort de burete poate fi corect sărbătorit, "Trei lapte" este doar o opțiune ideală. Prietenii tai au aceeasi parere? Distribuiți un link cu ei.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu