Cake "Pani Valevskaya"

Cake "Pani Valevskaya"
Тип: Deserturi
Timpul: 170 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Pentru fanii de a coace ceva delicios și neobișnuit, avem întotdeauna o mulțime de rețete. Dar cum să alegi? Dacă nu știți ce să vă mulțumiți celor dragi, fiți atenți la tortul "Pani Valevskaya" . Se compune dintr-o meringă ușoară cu nuci. Acest lucru va fi apreciat de către toți dinții dulci. În cinstea cui este numit acest aliment? Mariya Valevskaya - un aristocrat polonez, iubitul lui Napoleon Bonaparte, care ia născut un fiu, și încă incredibil de frumos. Este profilul ei care flaunts pe cutii cu aceleași spirite. Pentru a fi sincer, tortul nu este ușor de pregătit. Dar ceea ce veți obține ca rezultat va fi mulțumit. Se dovedește un desert incredibil de delicios. Gatiti si mancati!

Ingrediente

Lapte
1 pahar
Sodă caustică
1 linguriță
Ouă
1 buc.
Zahăr
4 pahar
Unt
300 g
Miere
2 lingură
Albușuri de ou
10 buc.
Gălbenuș
10 buc.
Smântână
2 lingură
Nuci
1 pahar

Gătire

  1. 1Pregătiți prăjiturile. Așezați un ou cu 1 coș. zahăr și 100 g unt. Adăugați miere, smântână, sos și coaja de lamaie. Se amestecă. Turnați făina cusută. Veți obține un aluat gros.
  2. 2Luați un vas de coacere. Ungeți-l cu unt și puneți hârtia de copt și pe partea de sus a celei de-a treia părți a aluatului. Îndepărtați aluatul cu o lingură și lăsați-l în cuptor. Coaceți timp de 15-20 minute la 180 ° C. Coaceți trei prăjituri.
  3. 3Pregătiți meringue. Bate 10 de proteine ​​în spumă, se adaugă 2 linguri. zahăr, amestecați până la vârfuri puternice. Puneți spuma pe foaia de copt. Puneți-l în cuptor timp de 15-17 minute la 150 ° C. Reduceți temperatura la 100 ° C, deschideți cuptorul și gătiți încă 1 oră.
  4. 4E timpul să pregătim crema. Preîncălziți 1 lingură. lapte cu 1 lingura. zahăr, dar nu fierbeți. Împingeți 10 gălbenușuri și puneți-le în amestecul încălzit. Se amestecă până se îngroașă și se îndepărtează din căldură.
  5. 5Răciți crema, adăugați 200 de grame de unt, zahăr din vanilie și amestecați. Apoi adăugați niște nuci.
  6. 6Îndepărtați măduva.
  7. 7Așezați straturile de tort. Mai întâi, prăjitura, apoi cremă, după ce a început. Repetați în acest fel cu toate prăjiturile.
  8. 8Se presara tortul cu piulițele rămase. Trimiteți-l la frigider pentru a înmuia desertul cu cremă.
Puteți decora tortul dacă doriți. De exemplu, preparați glazura și turnați-o. Totul este gata. Puneți fierbătorul în curând!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu