Cake "Padurea Neagra"

Cake "Padurea Neagra"
Тип: Deserturi
Timpul: 120 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 5

tort cu fructe de cireșe și smântână cremoasă va veni la îndemână pe masa de vacanță. desert cu aromă ușoară și acru de neegalat întotdeauna dispersează foarte repede, asa ca reteta legendarul tort «Pădurea Neagră» ar trebui să ia zametku.Populyarny astăzi deșert pentru prima dată coaptă în Germania în 1930 an. În multe țări, această capodoperă de cofetărie servit sub diferite nume, dar indiferent de locul unde ești, ajungi să-l cunosc pe aromă delicată cireșe și condimente. Uneori, în impregnarea pentru prăjituri se adaugă un pic de alcool, dând gustului un gust de sofisticare. Fanii "cireșei beți" pot experimenta și gusta sucul de cireșe cu cognac. Cherry ar trebui să fie curățate de oase, puteți utiliza atât fructe proaspete, cât și conserve de fructe de padure.

Ingrediente

Zahăr praf
200 g
Zahăr
350 g
Sodă caustică
1 linguriță
Apă
200 мl
Amidon
1 linguriță
Ouă
5 buc.
Sare
1 pic.
Cireșe
250 g

Gătire

  1. 1În primul rând, coaceți un tort de burete. Separați ouăle în proteine ​​și gălbenușuri și amestecați separat, adăugând 200 g de zahăr la gălbenușuri, apoi combinați cele două mase.
  2. 2În făina cimentată, adăugați cacao, sare și sifon. Componentele uscate sunt combinate cu masa de ou, se amestecă bine.
  3. 3Mutați aluatul într-o formă detașabilă, măsurând 24-26 cm și coaceți la o temperatură de 180 de grade timp de 35 de minute. Puneți tortul terminat pe grătar până se răcește.
  4. 4Umpleți cireșul cu 50 g de zahăr și lăsați timp de 15 minute. Lăsați câteva fructe de padure pentru decorare.
  5. 5Apoi, pregătiți siropul, care trebuie să fie înmoaie prăjituri. Se amestecă 100 ml de apă și 100 g de zahăr, se aduce amestecul la fierbere și se adaugă sucul care a fost lăsat cireșelor. Se fierbe 2-3 minute, se răcește.
  6. 6Se aduce la fierbere 100 ml de apă, se adaugă cireșe, amidon și, amestecând, se aduce amestecul la grosime. Se scoate din căldură, se lasă să se răcească.
  7. 7Crema de gatit: crema de bici cu zahar pudra.
  8. 8Taiați biscuiții în 3 bucăți și înmuiați-le cu sirop. Pe primul și apoi pe cel de-al doilea tort, puneți crema, apoi cireasa. Răspândiți partea de tort cu cremă, decorați-vă cu ciocolată rasă și fructe de pădure.
Un tort grozav pentru o vacanță de vară . În sezonul de cireșe, este un păcat să nu folosiți o astfel de rețetă! Oaspeții surprizați cu capodoperele și prietenii lor de cofetărie pentru a sfătui să gătească!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu