Cake "Mink Mole"

Cake "Mink Mole"
Тип: Deserturi
Timpul: 90 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

"Mink Mole" - un tort simplu, pentru prepararea căruia aveți nevoie de un biscuit magnific, o pereche de banane și o cremă de aer. Nu trebuie să vă mâncați de mai multe ori cu prăjiturile și de-a lungul timpului cu pori peste desertul de decorare. Din cauza unei hrănire neobișnuită sub forma unui roller coaster atractiv , acest tort a luat numele. Și ce este în mijlocul nurculei? Oaspeții dvs. vor fi interesați să știe.

Ingrediente

Banană
3 buc.
Ouă
4 buc.
Praf de copt
2 linguriță
Zahăr
250 g
Vanilină
1 linguriță
Unt
200 g

Gătire

  1. 1Într-un castron, puneți untul, adăugați zahăr, ouă, praf de copt, făină și 60 g de cacao. Se amestecă toate ingredientele cu o lingură, apoi cu un amestecător.
  2. 2Se toarnă aluatul într-un vas rotund unsurat și se trimite într-un cuptor preîncălzit de 180 de grade timp de 50-60 de minute. Pregătirea crustei se determină cu o scobitoare.
  3. 3Scoateți mijlocul tortului, lăsându-l pe părțile laterale. În mijloc, puneți jumătate din banane.
  4. 4Se taie ciocolata (poti sa-l radezi). Îndepărtați crema, apoi adăugați mirosul de ciocolată și vanilina, amestecați din nou.
  5. 5Puneți crema în tort, top cu un aluat, care a fost luat din mijlocul tortului. Se presară restul de tort de cacao.
După cum puteți vedea, nimic complicat! Bucătăria de ciocolată-banană se poate face foarte repede, fără a pata un întreg munte de feluri de mâncare. Această rețetă vă va satisface prietenii, faceți clic pe "Distribuiți" !

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu