Cake "Dream"

Cake "Dream"
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Originalul Dream Cake se bazează pe o singură crustă copt. Straturile rămase sunt o plăcere solidă de caramel cremă! În timpul pregătirii viselor fiecărui dinte dulce va trebui să lucreze puțin sau, mai degrabă, să fie răbdător și să așteptați până când stratul mediu de ciocolată va crește puțin în frigider. Veți avea nevoie, de asemenea, de sos de caramel, pe care îl puteți cumpăra pe piață sau puteți găti la rețeta din "Cu Gust" .

Ingrediente

Zahăr
160 g
Ouă
2 buc.
Pudră de cacao
dor de gust
Unt
300 g
Sare
1 linguriță

Gătire

  1. 1În făina cimentată, adăugați sare, zahăr și unt moale, amestecați bine.
  2. 2Se toarnă în amestecul de ou și se frământă aluatul.
  3. 3Îndepărtați aluatul cu un strat de aproximativ 1 cm grosime. Așezați-l într-un vas de copt, tăiați cu atenție marginile.
  4. 4Trimiteți formularul cuptorului, încălzit la 180 de grade timp de 20 de minute.
  5. 5800 ml de cremă se toarnă în cratiță, se pune un foc lent. Adăugați ciocolata, încălziți amestecul până se îngroațește. Nu aduceți fierbere!
  6. 6Răciți crema cu ciocolată și turnați tortul, trimiteți-l la frigider timp de 5 ore.
  7. 7Se presară tortul cu pudră de cacao. Gata!
  8. 8Răcește restul de cremă într-o masă densă. Se împrăștie jumătate peste stratul de caramel și se pune partea a doua în seringa de patiserie, apoi se decorează tortul.
Brew pescăruși și serviți un desert minunat la masă. Tăiați o bucată, oaspeții dvs. vor urmări cu pofta de mâncare cum sosul de caramel curge ușor în josul tortului ... Oh, aceasta este o adevărată ispită! O astfel de rețetă este în valoare de împărtășire cu cei dragi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu