Cake "Delight"

Cake "Delight"
Тип: Deserturi
Timpul: 0 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 10

Există feluri de mâncare ale căror nume vorbesc de la sine. Tortul "Delight" este din numărul lor. Acest tort frumos, cu un gust răcoritor de neegalat, va încorona masa solemnă a oricărui eveniment. Simplitatea gătitului este un plus suplimentar față de numeroasele avantaje ale acestui desert. În rețeta tortului sunt folosite prăjituri gata preparate. Puteți să coaceți un biscuit și să-l tăiați în 3 părți. Pentru a pregăti cremă, alegeți smântâna mai grasă și mai consistentă. Și pentru a face tortul să arate chiar mai impresionant, vă sugerăm să folosiți struguri de diferite culori!

Ingrediente

Cozonac
3 buc.
Suc de struguri
100 мl
Gelatină
15 g
Smântână
500 g
Zahăr
1 pahar

Gătire

  1. 1Gelatina se umple cu suc de struguri, se amestecă și se lasă până se umflă, apoi se pune într-o baie de apă și se dizolvă.
  2. 2Adăugînd porții de zahăr, zbateți smântâna într-o spumă magnifică. Apoi adăugați gelatina și amestecați din nou.
  3. 3Într-o farfurie plată,pune prim foaie de tort și aplicați un strat de smântână. Pe întreaga suprafață aranjați boabele de struguri.
  4. 4Repetați aceeași comandă cu celelalte două prăjituri. Nu uitați să lăsați o parte din cremă pentru a lubrifia vârful tortului. Suprafața tortului este decorată cu struguri. Puneți produsul la inmuiat în frigider timp de mai multe ore, de preferință pe timp de noapte. Înainte de a fi servit, tăiați.
Îți plac delicioasele deserturi simple ? Atunci pregătiți această licitație delicioasă, cu un tort ușor acru - veți fi mulțumiți, veți vedea! Nu uitați să lăsați feedbackul dvs. în comentarii și împărtășiți rețeta cu prietenii.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu