Cake cu gelatină

Cake cu gelatină
Тип: Deserturi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Acest desert de brânză de vaci vă va mulțumi proprietarilor care iubesc rețetele simple și rapide. Nu trebuie să fie coapte sau să încercați să pregătiți aluatul, dar în cele din urmă se dovedește delicios, delicat și, cel mai important, un prăjit util. Depinde mult de servirea delicateselor: folosiți ciocolată rasă, fructe de pădure, frisca pentru decorare, aici lăsăm loc pentru imaginația voastră. Branza de brânză poate fi luată sub formă de grăsimi scăzute, iar grăsimea, moale; un cookie este mai bine să ia ciocolată cu umplutură, de exemplu Oreo.

Ingrediente

Fursecuri
200 g
Gelatină
1 lingură
Apă
4 lingură
Unt
30 g

Gătire

  1. 1Se topește untul și se amestecă într-un blender cu 140 de biscuiți. Puneți amestecul într-o formă divizată sau într-un inel de cofetărie, puneți-l bine cu o lingură, trimiteți-l la frigider timp de 20-30 de minute.
  2. 2Înainte de umflare, înmuiați gelatina în apă rece, încălziți-o într-o baie de apă sau într-un cuptor cu microunde.
  3. 3În vasul blenderului, combinați brânza de vaci, gelatina, ciocolată albă topită, cremă și 60 de bucăți de bucăți de carne tocată.
  4. 4Puneți brânza de vaci într-o matriță pe un strat de biscuiți și trimiteți-o la frigider până când se solidifică complet. Gustul plăcut decorează după preferințele dvs.
O coajă de balsam de menta sau de lamaie va adăuga prospețime la delicatețe. O bucată de desert coaptă este completată de o ceașcă de ciocolată caldă picantă sau de ceai. Aceasta este o rețetă demnă de împărtășit cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu