Cake "Catherine"

Cake "Catherine"
Тип: Deserturi
Timpul: 90 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Reteta pentru prăjiturile tradiționale de biscuiți este aparent una. Dar cât de multe gospodine - atât de multe moduri de gătit. Dacă doriți să faceți ceva cu adevărat originar pentru desert, fiți atenți la tort delicios "Catherine". Se compune din trei prăjituri - una cu ciocolată, a doua cu semințe de mac și a treia cu nuci. O astfel de delicatesă nu este o rușine să se supună mesei festive. Tortul arată frumos atât în ​​exterior, cât și în tăiere. Cake "Catherine" este destul de mare, va fi de ajuns pentru tine de a hrăni o companie mare. Prin pregătirea acestei yummy o singură dată, o veți face tot timpul. Ei bine, este foarte delicios!

Ingrediente

Praf de copt
1 linguriță
Nuci
0,25 pahar
Mac
1 linguriță
Pudră de cacao
4 lingură
Ouă
3 buc.
Ciocolată neagră
dor de gust
Zahăr
400 g
Smântână
900 g

Gătire

  1. 1Bateți ouăle cu 250 g de zahăr și adăugați 300 g de smântână. Într-un castron, combinați făina cimentată cu o pulbere de copt. Se adaugă treptat făina în amestecul lichid și se amestecă până când bucățile dispar.
  2. 2Împărțiți aluatul în trei părți. Într-una, puneți jumătate din pudra de cacao și nuci zdrobite, cealaltă - pudra de cacao rămasă, a treia - macul. Puneți aluatul în pergament și forme cu ulei. Coaceți prăjiturile într-un cuptor încălzit la 180 de grade timp de 15 minute.
  3. 3În acest moment, preparați crema. Răciți restul de smântână și zahăr.
  4. 4Strângeți tortul. Mai întâi coaja cu nuci, grăsime cu smântână, apoi puneți tortul cu semințe de mac, repetați procedura. Tăiați tortul cu pudră de cacao în cuburi mari, dați-le într-o cremă și puneți-le pe prăjituri în ordine aleatorie. Cream, la stânga, turnați tortul.
  5. 5Se topește ciocolata și se toarnă prăjitura deasupra. Trimiteți-l la frigider timp de cel puțin 2 ore și, de preferință, noaptea. Acesta va fi mai blând și bine înmuiat.
Dacă nu vă așteptați nimic de la acest tort de smântână , este în zadar. Încearcă-te, nu te poți rupe și mănânci piesa până la ultima miez. Chiar și în cele mai bune cafenele nu servesc un astfel de delicios. Asigurați-vă că gătiți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu