Cafea Clafuti

Cafea Clafuti
Тип: Deserturi
Timpul: 50 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

Un astfel de desert popular , cum ar fi klafuti, este făcut din clătite și fructe. De obicei - de la cireșe, dar de ce nu încercați să o faceți cu alte fructe, de exemplu, cu caise. Ele vor da o farfurie o delicatețe unică. Desertul va arata ca un sufla de aer sau o crema copt. In general, daca sunteti in cautarea unui desert perfect de vara , considerati ca ati gasit-o. Este luminos, suculent și are un gust minunat. Păstrează forma, și cel mai important - nu este greu să gătesc!

Ingrediente

Lapte
250 мl
Caise
7 buc.
Coajă de lămîe
0,5 linguriță
Ouă
3 buc.
Zahăr
80 g
Unt
50 g

Gătire

  1. 1Ungeți vasul de coacere cu unt. Tăiați caisele, scoateți oasele. Așezați jumătățile de pe fundul matriței.
  2. 2Scoateți oul cu zahăr. Setați făina, adăugați ouăle și amestecați. Se adaugă untul topit și ușor răcit, laptele și coaja de lamaie. Încă o dată, mișcă la viteză medie. Aluatul trebuie să fie omogen, fără bucăți.
  3. 3Se toarnă amestecul de caise. Trimiteți cuptorul la cuptorul de 180 de grade timp de 40 de minute. Platoul este gata când crusta este roșie. Ieșiți din formă atunci când clafuti se răcește.
Decorați klafi-ul cum sufletul dumneavoastră dorește. Utilizați pentru această pulbere de zahăr, frisca sau înghețată. Spice iubitorii pot stropi tort apetisant cu scorțișoară.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu