Cadă de baie belarusă

Cadă de baie belarusă
Тип: Gustări
Timpul: 200 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 10

Bucătăria belarusă - acestea nu sunt numai draperii, ci supe - îngeri. Vanrobyanka este o veche veche bielorusă, care este foarte mândră de casă. Și există ceva, pentru că este neobișnuit de delicios! Seamană saltisons populare în Polonia și Ucraina, dar tehnologia este încă de gătit otlichaetsya.Vantrobkami în Belarus se numește interne (inimă, ficat, plămâni, rinichi, tăiați carne) fierte si tocate. Acesta este vasul preparat de la ei, numit respectiv. Puteți utiliza toate organele comestibile de mai sus sau unele dintre ele. Condimentele gustați (piper negru, coriandru măcinat) sau utilizați condimentele de porc gata preparate.

Ingrediente

Ceapă
2 buc.
Usturoi
3 căț.
Inima de porc
1 buc.
Sare
dor de gust
Slănină
200 g
Morcov
2 buc.

Gătire

  1. 1Stomacul de porc sau intestinul gros se toarnă apă cu adăugarea de oțet (aproximativ 1 lingură pe litru de apă) și se lasă înmuiate timp de 1,5 ore. După aceea, spălați cu atenție dacă aveți nevoie să răzuți pereții interiori cu un cuțit.
  2. 2Ficatul, inima, carnea și, de asemenea, morcovii curățați se toarnă apă și se fierbe până devin moi. Cu 15 minute înainte de pregătire, aruncați în tigaie un mazăre de piper aromat și frunze de laur. După gătire, scoateți morcovii.
  3. 3Cade cu căldură și, de asemenea, grăsimi tăiate în cuburi mici. Se macină ceapa, apoi usturoiul și se adaugă ingredientele din carne. Se condimentează cu condimente și sare după gust.
  4. 4Puneți umplutura într-un stomac de porc pregătit, toate găurile sunt cusute. Puneți stomacul pe o foaie de copt, ungeți și coaceți timp de 45-50 minute la o temperatură de 170 de grade.
  5. 5Tuburi ușor răcoroase presate sub presiune (nu prea grele), lăsate într-un loc răcoros timp de 12 ore. cumsăgăteștituberculibruieni
Vanrobyanka este pur și simplu incomparabil cu sosul din hrean răzuit . Dar o mustar de licitație în boabe va da o delicatețe delicată din carne. Asigurați-vă că încercați să gătiți, nu uitați să invitați prieteni pentru o degustare!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu