Bufnițe de casă

Bufnițe de casă
Тип: Deserturi
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

În vremurile Rusilor au fost numiți , iar acestea erau tortilla cu o umplutură de brânză de vaci. Ele sunt bine cunoscute din copilărie ca bufnițe , și ne place să le adăugăm fructe de padure. Deci, produsele de patiserie preferate devin mult mai suculente și mai gustoase. Mulți dintre noi nu au coace atât de mult timp, pentru că în fiecare zi există noi rețete de deserturi delicioase . Dar sopers, reteta de care vrem să vă oferim, sunt speciale. Amestecați aluatul de ciocolată și priviți vechea rețetă într-un mod nou.

Ingrediente

Pudră de cacao
2 lingură
Nucă de cocos
2–3 lingură
Ouă
2 buc.
Unt
70 g
Praf de copt
1 linguriță
Smântână
100 g
Zahăr
90 g

Gătire

  1. 1Pentru aluat amestecați untul, smântâna, 1 ou și 40 de grame de zahăr. Apoi adăugați 250 g de făină, cacao și praf de copt. Frământați aluatul.
  2. 2Înfășurați aluatul într-un film alimentar și expediați-l la frigider timp de 30 de minute.
  3. 3Pregătiți umplutura. Pentru a face acest lucru, amestecați 50 de grame de zahăr, 1 ouă și brânză de vaci. Când se amestecă toate ingredientele, adăugați 25 g de făină (1 lingură) și trestie de nucă de cocos. Încă o dată, amestecați totul cu totul.
  4. 4Scoateți aluatul din frigider. Rotiți-l în formație. Grosimea stratului trebuie să fie de 0,5 cm. Tăiați cercurile cu o matriță.
  5. 5Puneți umplutura pe o jumătate din cerc. Acoperiți umplutura cu a doua jumătate.
  6. 6Preîncălziți cuptorul la 190 ° C. Acoperiți tava pentru copt cu pergament. Transferați cuptoarele în coala de copt și trimiteți-le la cuptor.
  7. 7Coaceți cuptoarele timp de 20-25 de minute.
Ciocolata suckers , preparată în conformitate cu această rețetă, rămâne proaspătă pentru câteva zile. Gatiti mai mult pentru a va bucura de gustul excelent mai mult. Asigurați-vă că spuneți prietenilor cum să vă îmbunătățiți rețeta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu