Bucăți cu ouă

Bucăți cu ouă
Тип: Dejun
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Pentru o zi a fost un succes, este necesar ca el a început cu un mic dejun de succes, hranitor, gustos, rapid și în același timp rafinat. Să combinăm ingredientele unui mic dejun clasic într-un vas foarte plăcut. role Crunchy , umplute cu legume și ouă umplute - alegerea ideala pentru legume gourmet ocupat și șuncă plasate în „bărci“ de rulouri, păstrează toate sucurile lor - obține un foarte parfumat! Apropo, ouăle nu trebuie să folosească carnea de pui, cu prepelița se dovedește chiar mai utilă (pentru o rolă să ia 2 ouă). Crumb și taie vârfurile cilindrilor pot fi apoi uscat în cuptor să fie măcinat și utilizat ca breading pentru hamburgeri sau șnițel.

Ingrediente

Roșie
1 buc.
Castraveți
1 buc.
Ouă
6 buc.
Ardei gras
1 buc.
Chiflă
6 buc.
Unt
2 lingură
Șuncă
100 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați chiftele de sus, cu grijă, încercând să nu deteriora fundul, scoateți miezul. Lubrifiați pereții din interior cu unt.
  2. 2Legume și șuncă tăiate în cuburi mici.
  3. 3Puneți în fiecare lingură 2 lingurițe. umplere. Peste spargerea oului. Sare, piper după gust.
  4. 4Coaceți chifle la o temperatură de 180-200 grade timp de 10-15 minute (până când ouăle sunt gata).
Rețeta perfectă pentru micul dejun. Implicați imaginația: cu acest fel de mâncare, ca și cu pizza , puteți improviza complet. Este puțin probabil ca oricare dintre prietenii tăi să refuze un astfel de tratament, mai degrabă să împartă o rețetă cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu