Bucătăria din Ungaria

Bucătăria din Ungaria
Тип: Deserturi
Timpul: 80 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 10

Felurile de brânză din Ungaria sunt un desert delicios cu umplutură de caș. Sunt gătite, atât deschise cât și închise. Gatiti acest fel de mancare o singura data, si acesta va deveni parte din dieta ta acasa. Apropo, umpluturile din cheesecake din Ungaria pot fi foarte diferite: de la boabe dulci, care se termină cu legume și carne. Există multe rețete pentru acest fel de mâncare. Am pregătit cele mai bune pentru tine!

Ingrediente

Stafide
3 lingură
griș
1 lingură
Gălbenuș
4 buc.
Ouă
1 buc.
Sare
1 pic.
Lapte
300 мl
Zahăr
250 g

Gătire

  1. 1Se dizolvă drojdia în lapte cald. Să stea într-un loc cald timp de 10 minute.
  2. 2Saturați făina. Apoi amestecați 0,7 stivă. zahăr (150 g), 2 gălbenușuri de ou și sare într-un bol separat. Se amestecă ușor, se amestecă amestecul preparat cu drojdie.
  3. 3Se amestecă aluatul omogen. Rotiți-l într-un castron și acoperiți-l cu un prosop. Lăsați aluatul să meargă câteva ore.
  4. 4Pregătiți umplutura. Se amestecă brânză de vaci cu 5 linguri. l. zahăr, 2 gălbenușuri de ou, spalate cu stafide, mango, sos de lamaie rasă. În ultimul moment, adăugați 2 alburi de ou bătut și amestecați din nou.
  5. 5Presăriți suprafața cu făină. Puneți aluatul pe el. Împărțiți-o în mai multe părți. Fiecare parte se rostogolește într-un dreptunghi și se taie în pătrate. În mijlocul fiecăruia puneți o umplutură mică.
  6. 6Îndoiți marginile patratelor în centru și amestecați-le. Cheesecakes se poate deschide ușor atunci când se coace, dacă pierdeți colțurile aluatului slab. Se pune brâneta pe o foaie de copt, acoperită cu hârtie de pergament și unsată cu ulei vegetal. Ungeți-le cu 1 ou bătut și lăsați să meargă încă o jumătate de oră.
  7. 7Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 200 de grade timp de 10-15 minute.
fotografia maghiară

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu