Brioșe cu banane

Brioșe cu banane
Тип: Deserturi
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Cât de des refuzăm să pregătim un fel de mâncare nou doar pentru că numele său nu spune nimic! Dar dacă decidem, putem să ne asigurăm că practic toate ingredientele sunt la îndemână. Trebuie doar să se amestece și să servească într-un mod special. Acest lucru demonstrează încă o dată că nu trebuie să vă fie frică să încercați ceva nou. La urma urmei, ei spun că ochii tăi se tem și că mâinile tale o fac. Muffins, prăjituri, torturi ... Pentru cele mai multe gospodine, este același lucru. Dar toate aceste tipuri de coacere sunt diferite în procesul de pregătire a aluatului și a coerenței acestuia. Muffins cu banane - produse de patiserie dulci, de dimensiuni mici, cu supărare delicioasă. În rețeta originală, mierea este folosită în loc de zahăr. Și știi, rezultatul este pur și simplu uimitor!

Ingrediente

Chefir
120 g
Praf de copt
1 linguriță
Stafidă
100 g
Miere
70 g
Căpșune
100 g
Banană
3 buc.
Ouă
2 buc.
Extract de vanilie
1 linguriță
Nuci
50 g

Gătire

  1. 1Coji bananele din coaja și coaja cu o furculiță într-un castron.
  2. 2Adăugați 2 ouă pe guma de pe banane și amestecați totul până se formează o masă omogenă.
  3. 3Adăugați extract de kefir, miere și vanilie într-un castron cu amestec de banane. Încă o dată, amestecați totul cu totul.
  4. 4Se toarnă făina și praful de copt în amestec. Se amestecă toate ingredientele. Ca rezultat, ar trebui să obțineți un aluat, care amintește de consistența acestuia, smântână.
  5. 5Tăiați căpșunile în 4-5 bucăți.
  6. 6Puneți aluatul în forme de copt. Folosiți căpșuni, coacăze, nuci și picături de ciocolată ca o suprapunere pentru brioșe.
  7. 7Preîncălziți cuptorul la 175 ° C.
  8. 8Se toarna aluatul în cuptor timp de 20 de minute.
După cum puteți vedea, ingredientele sunt destul de simple și accesibile. Singurul cârlig poate fi în alegerea formelor adecvate. În cazul în care casa dvs. nu are mucegaiuri mici pentru brioșe , este mai bine să cumpărați. Ele merită un ban, dar veți fi folosiți nu o dată. Scrie-o jos, gătește-o, încearcă-o!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu