Brânză "Yantar"

Brânză "Yantar"
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Ei bine, cine dintre noi nu a cumpărat brânza topită "Yantar" ? Produsul foarte delicios și delicat ne este cunoscut din copilărie, dar astăzi se utilizează un număr mare de conservanți pentru producția sa. O întrebare logică apare: este posibil să se pregătească o astfel de casă? Editorialul " cu gustul " știe o rețetă excelentă. Împărtășim-o cu cititorii noștri, astfel încât să puteți pregăti și acasă brânză excelentă "Amber". Este simplu, accesibil și, cel mai important, foarte gustos!

Ingrediente

Sodă caustică
1 linguriță
Ouă
1 buc.
Sare
dor de gust
Unt
100 g

Gătire

  1. 1Luați un vas mic și umpleți-l cu jumătate de apă. Puneți-l pe sobă și fierbeți apa.
  2. 2În timp ce apa se încălzește, pregătiți masa brânzei. Puneți brânza într-un castron metalic, adăugați oul, sifon și amestecați bine.
  3. 3Se adaugă la masa totală de unt topit. Bateti ingredientele bine cu un blender pana cand se usuca.
  4. 4Când apa din cratiță se fierbe, puneți un castron cu pastă de caș pe tava. Asigurați-vă că fundul vasului nu este în contact cu apa.
  5. 5În timp ce bolul se află într-o baie de apă, amestecați masa în mod constant până când devine uniformă și vâscoasă. După ce ați scos vasul de la baie, acesta poate adăuga condimente la gust.
  6. 6Luați forma în care veți stoca brânza de casă. Forma metalică dreptunghiulară este cea mai potrivită. Se toarnă masa din lapte în castron. Lăsați brânza la temperatura camerei până când se răcește complet. Apoi, acoperiți-l cu un capac și trimiteți-l la frigider până când este complet solidificat.
Din ingredientele propuse veți primi aproximativ 600-650 g brânză de casă . Nu folosiți brânză de vaci prea uscată, la urma urmei va strica calitățile gustului "Amber". Cea mai bună opțiune - cascaval, nu a cumpărat. Pentru a adăuga sifon este necesar, deoarece se topește brânză de vaci. Multe gospodine adaugă chimen, apoi produsul se dovedește a fi deosebit de delicios. Încercați și spuneți prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu