Brânză de coacăze

Brânză de coacăze
Тип: Alte
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Blocurile din fructe de pădure întregi pot fi respinse din cauza unei consistențe mixte, a unei piele dure și a semințelor. De aceea, multe gospodine preferă să mănânce coacăzul înainte de gătit și apoi să păstreze gemul sau jeleul. Dar astăzi vom vorbi despre cum să economisiți coacăzul pentru iarnă fără a găti. În coacăzul brut, multe vitamine valoroase, majoritatea care se evaporă după tratamentul termic. De aceea, "Cu Gust" a decis să reamintească cititorilor despre vechea metodă de recoltare a unei fructe de valoare folositoare. Mulți știu că coacăzul poate cu zahăr și a pus în frigider, dar am adăugat o chestie la acest blocaj brut ...

Ingrediente

Stafidă
1 кg
Portocală
1 buc.
Zahăr
1,5 кg

Gătire

  1. 1Spălați coacăzul, treceți, îndepărtați fructele mărunțite.
  2. 2Coacăzul, împreună cu portocala nerafinată, se răsucesc într-un măcinător de carne sau într-un blender.
  3. 3Se toarnă zahărul dulce rezultat, se amestecă și se lasă câteva ore, amestecând ocazional până când zahărul se dizolvă complet.
  4. 4Răspândiți gemul peste borcane sterilizate și rotiți-le. Păstrați blocajul într-un loc răcoros, de preferință în frigider.
Și, în sfîrșit, sfaturile redacției: în cartofi piure puteți adăuga niște cuișoare sau badyan, apoi le luați înainte să savurați. Deci, jam va deveni și mai parfumat! Dacă vă place sfatul, împărtășiți-l cu cei dragi.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu